מרק נקניקיית תפוחי אדמה מוקרם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 545 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו נקניקיות, חלב, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. . וזה לא כל כך מרהיב. נסו נקניקיה בסיר אחד ומרק תפוחי אדמה, Zuppa Toscana {מרק תפוחי אדמה וקייל עם נקניק איטלקי}, ו נקניק שמנת ומרק כרוב (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן זית בתנור הולנדי בן 2 ליטר או סיר גדול על אש בינונית; מבשלים ומערבבים בצל, נקניק מעושן ונקניק נקניק מעושן בשמן החם עד שהנקניק ישחה, כ -10 דקות. מערבבים תפוחי אדמה לתוך תערובת נקניק ויוצקים מספיק מים כדי לכסות תערובת; מוסיפים עלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
נקניקייה
גב שומן חזיר
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גבינת זרלה מגוררת חלקית
טורטיות קמח טריות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
תערובת נקניק-תפוחי אדמה מבשלים מעל חום נמוך עד תפוחי אדמה הם במכרז וטעמים של מרק מעורבב, 1 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גבינת זרלה מגוררת חלקית
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
3
מערבבים קמח וחמאה בסיר מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים עד שהתערובת חלקה וזהובה קלות, כ 5 דקות.