מרק סטייק
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? מרק סטייק יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 541 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, מלח, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: מרק סטייק (מרק בקר ירקות), מרק סטייק, ו מרק סטייק.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים גריל לגובה בינוני. בקערה קטנה, לשלב כמון, אבקת שום, טימין, מלח ופלפל. לשפשף את תערובת התבלינים על כל חתיכות סטייק יחד עם 1 כף השמן.
תן לנוח בטמפרטורת החדר, כ -15 דקות.
בינתיים, בסיר גדול, להוסיף את הנותרים 2 כפות שמן וחום על חום בינוני.
מוסיף את הבצל ו לטגן עד רך, על 4 דקות. מערבבים את הפטריות ושום וטחון עד פטריות רכות, הוספת שמן נוסף במידת הצורך.
יוצקים את המרק, jalapenos ועגבניות מרוסקות. מביאים לרתיחה ואז להפחית את החום ומבשלים בעוד בשר מבשל.
על סטייק גריל חם לצרוב עד חום זהוב משני הצדדים, על 5 דקות לכל צד.
הסר מן הגריל ללוח חיתוך ולתת לנוח 10 דקות.
חותכים בשר לרצועות ומערבבים למרק, יחד עם תרד. מרק העונה, לפי הטעם.
העברה קערות הגשה העליון עם מנה של שמנת חמוצה וצ ' יפס טורטייה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. Mt. מרלו אמיץ עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 59 דולר לבקבוק.
![הר. מרלו אמיץ]()
הר. מרלו אמיץ