מרק סלק מלוח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק סלק מלוח. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 51 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך עלה דפנה, תפוח אדמה, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו מרק סלק וסלק מוזהב, מרק בורש מבלארוס (מרק סלק עם תפוחי אדמה), ו מרק סלק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; מטגנים 3 דקות או עד מכרז.
להוסיף מרק הבא 6 מרכיבים (דרך עלה דפנה). מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 20 דקות או עד סלק ותפוח אדמה הם במכרז. להשליך עלה דפנה.
מניחים תערובת שליש מרק בבלנדר או מעבד מזון; תהליך עד חלקה.
מניחים תערובת מטוהרת בקערה גדולה. חזור על הנוהל פעמיים עם תערובת מרק שנותר. להחזיר תערובת פריד למחבת. מרק חם על אש נמוכה במשך 5 דקות או עד מחומם היטב.
הסר מהחום, ומערבבים מיץ לימון.
מערבבים 1/2 מרק כוס ואת שמנת חמוצה, ערבוב עם מקצף. מחלקים מרק באופן שווה בין כל אחד 8 קערות. למעלה כל מנה עם תערובת 1 כף שמנת חמוצה; תערובת שמנת חמוצה מערבולת באמצעות קצה סכין.