מרק סלק קטיפתי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מרק סלק קטיפתי. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 346 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. לכו לחנות ותביאו מלח ופלפל, גזר, ציר עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו מרק סקווש קטיפתי, מרק גזר קטיפתי, ו מרק כרישה קטיפתי (מתכונים דומים).
הוראות
לעטוף את הסלק ב 2 גיליונות של רדיד כבד חובה. הגדר את החבילות על תבנית אפייה וצלה את הסלק במשך 1 1/2 שעות, או עד שהם רכים.
בינתיים, לקלף את גזר לבן, גזר ושורש סלרי; לחתוך לקוביות 1/4 אינץ'. במחבת גדולה, להמיס את החמאה במים.
מוסיף את הירקות חתוכים לקוביות ומבשלים על חום מתון עד רך כמעט, על 8 דקות. מתבלים במלח ופלפל לבן ומסירים מהחום.
לקלף ורבע סלק. עבודה בקבוצות, בבלנדר, מחית את הסלק והמלאי עד חלקה מאוד.
העברה לסיר גדול. מערבבים בחומץ; מתבלים במלח, פלפל לבן וטבסקו ירוק.
מוסיפים את הירקות ומבשלים על אש מתונה במשך 5 דקות לפני ההגשה.