מרק סקווש חורף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק מרק מרק מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק סקווש החורף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 370 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו פלפל, מלח כשר, מחית דלעת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. נסו מרק סקווש חורף, מרק סקווש חורף, ו מרק סקווש חורף (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את החמאה והשמן בעציץ כבד, מוסיפים את הבצל ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 10 דקות, או עד שקוף.
מוסיפים את מחית הדלעת, דלעת סקווש, ציר עוף, מלח ופלפל. מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך כ 20 דקות, עד הדלעת butternut הוא מאוד רך. לעבד את התערובת דרך הלהב הבינוני של טחנת מזון. לחזור לסיר, להוסיף את חצי וחצי, וחום לאט. אם המרק צריך יותר טעם, להוסיף עוד כפית מלח.
מגישים חם עם קישוטים, אם תרצה.
הערה של קוק: כדי לשרת עם קרוטונים, להסיר את הקרום מ 2 פרוסות לחם לבן, לחתוך אותם 1/2 אינץ ' קוביות, לטגן אותם 1 כף חמאה עד השחמה. מתבלים במלח ופלפל.