קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות57
מגזין

מרק סקווש קלוי עם מרווה

מרק סקווש קלוי עם מרווה
מרק סקווש קלוי עם מרווה עשוי להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 279 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך סקווש בלוט, פלפל, קרם fraîche, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: מרק דלעת ודלעת צלוי עם מרווה, דלורית צלויה ומרק מרווה, ו דלורית צלויה ומרק מרווה.

הוראות

1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חותכים שלישי העליון את כל סקווש. לגרוף זרעים מתוך תחתית סקווש וחולצות; להשליך. לקצץ רק מספיק את החלק התחתון של כל סקווש כך שהוא יושב ישר.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
הגדר ישבנים סקווש וחולצות על 2 סדינים אפייה גדולים טפטוף עם כ 2 כפות. שמן, משפשף אותו על כל הקרביים ואת החישוקים.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
אופים 45 עד 55 דקות, או עד הבשר רך וזהוב חום, אבל לפני הדלעת להתחיל לקרוס.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
בינתיים, החום נשאר 2 כפות. שמן בסיר גדול מעל חום בינוני; מוסיפים בצל, פפריקה, מרווה, ו 1/2 כפית. מלח ומבשלים עד חום זהוב, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מוסיפים שום ומבשלים 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
7
סקופ בשר מבושל מ סקווש לתוך סיר, משאיר מספיק בשר כך סקווש לשמור על צורתם. לסלול על כל חורים סקווש "קערות" עם כמה סקווש מבושל ולשמור אותם חמים.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
לסיר להוסיף 5 כוסות מלאי, נשאר 1 כפית. מלח, והפלפל. מביאים לרתיחה; להפחית את החום ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
מוסיפים מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
10
מרק טהור בקבוצות בבלנדר, הוספת מלאי יותר אם המרק הוא עבה מדי (לכסות את החלק העליון עם מגבת כדי לשמור על מרק חם מ פרסה החוצה). מחממים בסיר. מערבבים בcrme frache ועוד מלאי במידת צורך.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
11
מרק מצקת לתוך קערות סקווש העליון עם עלי מרווה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
סכין קילוףסכין קילוף
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
מצקתמצקת