תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק עגבניות בוטנים. מנה אחת מכילה 183 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו בצל, אבקת קארי, פלפל קאיין, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו מרק עגבניות, איך להכין מרק עגבניות / סגנון מסעדה, מרק בוטנים תאילנדי עם קרוטונים חמאת בוטנים בגריל, ו מרק עגבניות פיקנטי עם גבינת פרמזן ועגבניות מיובשות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את שמן הזית בסיר מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיף את הבצל, פלפל וסלרי; לבשל, ערבוב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
סלרי
בצל
3
מוסיפים את השום, אבקת קארי, פפריקה, קאיין ומלח 1 כפית; לבשל, ערבוב, 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קארי
פלפל קאיין טחון
פפריקה
שום
מלח
4
מוסיפים את העגבניות, מרק עוף, סוכר חום ומים כוס 1 לסיר, ולאחר מכן לטאטא בחמאת בוטנים עד incorporated. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים בעדינות, ערבוב מדי פעם, עד המרק מתעבה מעט, כ -30 דקות. מחית עם בלנדר טבילה או בבלנדר רגיל בקבוצות.מתבלים במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מרק עוף
חמאת בוטנים
סוכר חום
עגבנייה
מים
מרק
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
בלנדר
מקציף
סיר
5
מצקת את המרק לקערות; למעלה עם קרם פרש, עלי סלרי, כוסברה ובוטנים.