מרק עגבניות, בקר ושעורה
מרק עגבניות, בקר ושעורה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 322 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם סלרי, מים, ירקות וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מרק עגבניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות מרק עגבניות עם חמאה מוקה כקינוח. נסו סדרת מרק בשר-חלק 2: מרק בשר ושעורה, בקר מטוגן עם אורז חום ושעורה, ו מרק שעורה בקר (מתכונים דומים).
הוראות
ב סיר 4 ליטר או תנור הולנדי, לבשל בשר מעל חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מבושל היטב; לנקז.
מערבבים במרק, מים, שעורה וסלרי.
חום לרתיחה, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום נמוך; מבשלים חשפו כ 15 דקות, ערבוב מדי פעם, עד שעורה הוא במכרז.
מערבבים ירקות מעורבים קפואים. מבשלים 6 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד התערובת חמה.
מפזרים כל מנה עם 1 כף גבינה.