מרק עגבניות ואפרסק
מרק עגבניות ואפרסק עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למרק שלך. מתכון ללא גלוטן וצמחוני זה מגיש 6 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 2 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 213 קלוריות. אם יש לכם יוגורט וניל, שאלוט, סלרי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. סתיו יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 27%. הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: מרק אפרסק עגבניות צונן עם פיסטוק בזיליקום פיסטוק, מרק עגבניות, איך להכין מרק עגבניות / סגנון מסעדה, ו פאי עגבניות אפרסק.
הוראות
בסיר, על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים את שמן זרעי הענבים, הסלרי והשאלוט, ומקפיצים עד שהשאלוט שקוף. מנמיכים את האש לבינונית, ואז מוסיפים את מיץ התפוחים ומיץ העגבניות. מביאים לרתיחה ואז מנמיכים את האש לרתיחה.
מוסיפים את העגבניות ומבשלים 25 עד 30 דקות.
מוציאים את הסיר מהתנור ומוסיפים את האפרסקים. טוחנים את התערובת בעזרת בלנדר טבילה, או מצננים 5 דקות ומוסיפים אותה למעבד מזון. מחזירים את הסיר לכיריים על אש נמוכה, ואז מוסיפים את המלח, היוגורט והדבש ומבשלים 10 דקות.
מסירים מהאש ומקציפים פנימה את החמאה. מחלקים את המרק לקערות ומקשטים בבזיליקום ונענע.
אפשרויות הגשה: שמנת חמוצה או קרם פרש מהווים קישוט נהדר למרק זה.