אם יש לכם פלפל, chard קשת, עגבניות משומרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו חומוס, שומר, & תבשיל סלק שוויצרי עם אורז חום, חומוס של נילי, בשר חזיר ומרק סלק שוויצרי, ו מרק עגבניות מיובשות מתובל עם שעועית לבנה & Chard שוויצרי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים 3 כפיות שמן בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מוסיפים בצל וגבעולי סלק (לא עלים) ומטגנים עד שהבצל שקוף וגבעולים מתרככים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
Chard שוויצרי
3
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4
מוסיפים עגבניות ומפזרים מלח. לבשל 2 דקות, ולאחר מכן להוסיף מלאי. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה, ומבשלים עד מופחת מעט, על 10 דקות. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
חום שנותר 2 כפיות שמן במחבת sauté גדול על חום גבוה עד שמן חם מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים חומוס, מפזרים מלח, ומטגנים על חום בינוני גבוה עד להשחמה ופריך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
מסננים על מגבת נייר, ולאחר מכן מערבבים למרק יחד עם אורז.
מערבבים עלים chard לתוך מרק מעל חום בינוני גבוה בקבוצות, מחכה עד רק נבול ורך לפני הוספת יותר. מבשלים 1 דקה כדי לחמם הכל דרך, ולאחר מכן העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
Chard שוויצרי
(להתאים לפי טעם אישי)
9
בואו להתקרר לפני אחסון במיכל אטום למחרת, או להקפיא לשימוש עתידי.