מרק עגבניות קר עם גבינת פרמזן גלידה
אם יש לכם מלח, שמנת, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. . הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. מתכונים דומים: קוקוס קלוי קר לחלוט Banananan גלידה, עגבניות קרות ומרק שמנת חמוצה, ו מרק עגבניות שמנת עם עגבניות שרי וגבינת פרמזן מלוחה.
הוראות
מניחים את העגבניות ואת בזיליקום לתוך סיר גדול או קערה. השתמש בבלנדר מקל, מעבד מזון, או בלנדר כדי לרענן את העגבניות ובזיליקום יחד. בהדרגה להתמזג בשמן כדי ליצור תחליב טוב. אם טיהור התערובת בקבוצות קטנות יותר, להוסיף קצת שמן לכל אחד. מתבלים במלח ופלפל שחור טחון, אבל זכרו, גלידת הפרמזן תהיה מלוחה.
מניחים את הכנת עגבניות במקרר בעוד הגלידה מוכנה.
מחממים את הקרם בסיר קטן על חום בינוני. מערבבים בגבינת הפרמזן, וממשיכים לבשל ומערבבים עד שהגבינה מותכת, והתערובת אחידה. מתבלים עם קורטוב של פלפל שחור טחון טרי, ומסירים לקערה קטנה כדי להתקרר. זה ימתן את התערובת, כך שהוא יקפא בצורה חלקה יותר ובאופן שווה. כאשר תערובת הגבינה התקררה קצת, מניחים אותו במקפיא.
קח את תערובת העגבניות מהמקרר, ולהעביר אותו דרך chinois, טחנת מזון או מסננת עם חורים בינוניים כדי להסיר חתיכות של קליפה וזרעים. התוצאה צריכה להיות נוזל שמנת, לא מיץ עגבניות.
מגישים את המרק הקר בקערות קטנות או כוסות גדולות. לעשות כדורים קטנים עם הגבינה הקפואה באמצעות כף קינוח.
מניחים כדור קטן של גלידת פרמזן לתוך כל קערה רק לפני ההגשה.