מרק עדשים
אם ברצונך להוסיף עוד חלב חינם מתכונים לתיבת המתכון שלך, מרק עדשים יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 479 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 1 שעה. גשו לסופר וקנו בצל, מרק עוף נמוך נתרן, פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: מרק נוסף, עדשים בקוני ומרק ירקות, מרק עדשים, ו מרק עדשים.
הוראות
מחממים סיר 4 ליטר מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים נקניק למחבת ומבשלים עד להשחמה; מערבבים להתפורר.
מוסיפים בצל, סלרי וגזר; מטגנים 4 דקות או עד למכרז.
להוסיף שום; לטגן 30 שניות.
מערבבים 7 כוסות מים ו -6 המרכיבים הבאים (דרך עלי דפנה). מביאים לרתיחה; מערבבים עדשים. חזור לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 40 דקות או עד עדשים רכים.
מערבבים בתרד; לכסות ולבשל 2 דקות או רק עד wilts תרד.
הסר ולהשליך זרעי קורנית ועלי דפנה. מרק מצקת לתוך קערות, ואם תרצה, מפזרים באופן שווה עם גבינה.