מרק עדשים אדום חריף של בריאן
זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: נקי לאכול גזר & מרק עדשים אדום ג'ינג'ר, מרק עדשים חריף, ו מרק עדשים חריף.
הוראות
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני, ומבשלים את הבצל עד חום זהוב. מתבלים במלח ופלפל.
מערבבים עגבניות, תרד ועדשים, ויוצקים במים. מתבלים עם בזיליקום, הל, כמון, פלפל קאיין ואבקת קארי. מביאים לרתיחה, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים 25 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד עדשים רכים.
מעבירים את המרק לבלנדר (או משתמשים בבלנדר ידני), ומערבבים עד לקבלת המרק חלק לפני ההגשה.