מרק עדשים אדום טורקי עם נענע עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 226 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. אם יש לך בצל, ציר עוף, עדשים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מצטיין של 81%. מתכונים דומים: מרק עדשים אדום טורקי, מרק עדשים אדום טורקי, ו מרק עדשים אדום טורקי.
הוראות
1
מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש גבוהה. מבשלים ומערבבים את הבצל בשמן החם עד שהוא מתחיל להתרכך, על 2 דקות. מערבבים את השום לתוך הבצל ומבשלים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
יוצקים את המרק לתוך בלנדר לא יותר מחצי מלא. בחוזקה להחזיק את המכסה במקום בזהירות להתחיל את הבלנדר, באמצעות כמה פולסים מהירים כדי לקבל את המרק נע לפני שהוא משאיר אותו על פירה. מחית בקבוצות עד חלקה; לשפוך לתוך צלחת ההגשה שלך. לחלופין, אתה יכול להשתמש בבלנדר מקל פירה המרק בסיר בישול.