קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות25
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק עדשים אדום טורקי עם נענע

מרק עדשים אדום טורקי עם נענע
מרק עדשים אדום טורקי עם נענע עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 226 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. אם יש לך בצל, ציר עוף, עדשים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מצטיין של 81%. מתכונים דומים: מרק עדשים אדום טורקי, מרק עדשים אדום טורקי, ו מרק עדשים אדום טורקי.

הוראות

1
מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש גבוהה. מבשלים ומערבבים את הבצל בשמן החם עד שהוא מתחיל להתרכך, על 2 דקות. מערבבים את השום לתוך הבצל ומבשלים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את העגבניות לקוביות לתערובת הבצל; ממשיכים לבשל ומערבבים עוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
יוצקים את מלאי העוף, עדשים אדומות, בולגור, אורז, רסק עגבניות, פפריקה, פלפל קאיין, מנטה לתערובת העגבניות; מתבלים במלח ופלפל שחור. מביאים את המרק לרתיחה, מפחיתים את החום עד בינוני-נמוך, ומבשלים על מבשל עדשים ואורז מבושלים דרך, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עדשים אדומותעדשים אדומות
עדשיםעדשים
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
בורגולבורגול
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
4
יוצקים את המרק לתוך בלנדר לא יותר מחצי מלא. בחוזקה להחזיק את המכסה במקום בזהירות להתחיל את הבלנדר, באמצעות כמה פולסים מהירים כדי לקבל את המרק נע לפני שהוא משאיר אותו על פירה. מחית בקבוצות עד חלקה; לשפוך לתוך צלחת ההגשה שלך. לחלופין, אתה יכול להשתמש בבלנדר מקל פירה המרק בסיר בישול.
מרכיבים שתצטרך
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט