מרק עדשים בסגנון איטלקי
מרק עדשים בסגנון איטלקי לוקח בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 168 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם גרגירי חמין בקר, סוכר חום, פלפל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. לא הרבה אנשים ממש אהבו את ההור ד ' אובר הזה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זה מושלם עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. עם כפית ציון 79%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: מרק עדשים איטלקי, מרק עדשים איטלקי, ו מרק עדשים איטלקי.
הוראות
בסיר גדול מצופה בתרסיס בישול, הקפיצו את הבצל, הסלרי והגזר בשמן עד שהם כמעט רכים. מערבבים פנימה את המים, העדשים, הפטרוזיליה, החמין והפלפל. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 20-25 דקות או עד שהעדשים רכות, תוך ערבוב מדי פעם.
מערבבים פנימה את רסק העגבניות, החומץ, הסוכר החום והמלח; מחממים.