מרק עדשים יווני
המתכון מרק עדשים יווני יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 20 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 234 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שום, בצל, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-435 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 100%. נסו מרק עדשים יווני לימוני, מרק עדשים יווני (זיופים) עבור יום רביעי אפר, ו מרק עדשים יווני עם פיתה קלויה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים עדשים בסיר גדול; לכסות עם 1 אינץ ' של מים.
מניחים מעל חום בינוני גבוה ומביאים לרתיחה; מבשלים 10 דקות, ואז מסננים עדשים למסננת.
סיר יבש, יוצקים 1/4 כוס שמן זית, ומניחים על אש בינונית.
מוסיפים שום, בצל וגזר; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות.
יוצקים עדשים, 1 ליטר מים, אורגנו, רוזמרין, ועלי מפרץ. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים במשך 10 דקות.
מערבבים רסק עגבניות ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל. מכסים ומבשלים עד העדשים התרככו, 30 עד 40 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
הוסף מים נוספים אם המרק הופך סמיך מדי.
טפטוף עם 1 כפית שמן זית וחומץ יין אדום לפי הטעם.