מרק עדשים עם שמן צ'ילי: Zuppa di Lenticchie
מרק עדשים עם שמן צ'ילי: Zuppa di Lenticchie עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 884 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו בצל, קליפות פסטה, קסטלוצ'יו עדשים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: Zuppa Di Lenticchie Usticese, עדשים אדומים, צ'ילי ומרק חומוס, ו מרק צ'ילי צמחוני עדשים איטי.
הוראות
לשטוף ולנקז את העדשים, בזהירות לחטט בהם להוציא את כל חלוקי נחל.
בסיר 3 ליטר, מחממים את 6 כפות שמן עד רק עישון.
מוסיף את הבצל ושום פרוס. מבשלים עד מתרכך אבל לא חום, על 6 עד 8 דקות.
מוסיפים את העדשים ואת ציר העוף החם. מביאים את הנוזל לרתיחה. מנמיכים אז חום ומבשלים במשך 25 עד 30 דקות, שמירה על רמת הנוזל רק מעל העדשים על ידי הוספת מים יותר מעת לעת.
מוסיפים את קונכיות הפסטה במהלך 6 הדקות האחרונות של הבישול. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
בינתיים, לחמם את הגריל או broiler. כאשר המרק מוכן לשרת, גריל או טוסט, פרוסות הלחם עד חום זהוב, על 2 דקות לכל צד. לשפשף כל פרוסה עם שן שום לחתוך.
מצקת את המרק לקערות חמות.
מניחים פרוסת לחם שום על גבי כל מנה מרק.
לטפטף את הלחם ואת המרק עם שמן צ ' ילי ומגישים מיד.
1/4 כוס אקסטרה-שמן זית כתית
במחבת סאוט קטנה וחמה מוסיפים שמן זית כתית מעולה ושום.
מטגנים עד הזהב ומוסיפים פתיתי צ ' ילי ומלח ופלפל. לבשל במשך 2 דקות.