קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות79
מטבחיםאמריקאי
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםמרקים
מגזין

מרק עדשים עם שמן צ'ילי: Zuppa di Lenticchie

מרק עדשים עם שמן צ'ילי: Zuppa di Lenticchie
מרק עדשים עם שמן צ'ילי: Zuppa di Lenticchie עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 884 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו בצל, קליפות פסטה, קסטלוצ'יו עדשים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: Zuppa Di Lenticchie Usticese, עדשים אדומים, צ'ילי ומרק חומוס, ו מרק צ'ילי צמחוני עדשים איטי.

הוראות

1
לשטוף ולנקז את העדשים, בזהירות לחטט בהם להוציא את כל חלוקי נחל.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
2
בסיר 3 ליטר, מחממים את 6 כפות שמן עד רק עישון.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיף את הבצל ושום פרוס. מבשלים עד מתרכך אבל לא חום, על 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים את העדשים ואת ציר העוף החם. מביאים את הנוזל לרתיחה. מנמיכים אז חום ומבשלים במשך 25 עד 30 דקות, שמירה על רמת הנוזל רק מעל העדשים על ידי הוספת מים יותר מעת לעת.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
עדשיםעדשים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
5
מוסיפים את קונכיות הפסטה במהלך 6 הדקות האחרונות של הבישול. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
6
בינתיים, לחמם את הגריל או broiler. כאשר המרק מוכן לשרת, גריל או טוסט, פרוסות הלחם עד חום זהוב, על 2 דקות לכל צד. לשפשף כל פרוסה עם שן שום לחתוך.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
מצקת את המרק לקערות חמות.
מרכיבים שתצטרך
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
מצקתמצקת
8
מניחים פרוסת לחם שום על גבי כל מנה מרק.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
9
לטפטף את הלחם ואת המרק עם שמן צ ' ילי ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
שמן צ ' ילישמן צ ' ילי
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
10
2 שיני שום, פרוס דק
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
11
2 כפות פתיתי צ ' ילי
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
12
1/4 כוס אקסטרה-שמן זית כתית
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
13
2 כפיות מלח
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
14
1 כפית פלפל שחור סדוק
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק
15
במחבת סאוט קטנה וחמה מוסיפים שמן זית כתית מעולה ושום.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
16
מטגנים עד הזהב ומוסיפים פתיתי צ ' ילי ומלח ופלפל. לבשל במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
17
הסר מהחום ולתת להחדיר.