קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק עוף וכרוב חם חמוץ

מרק עוף וכרוב חם חמוץ
עוף חם חמוץ ומרק כרוב יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 102 קלוריות. אם יש לך אבקת שום, דשא לימון, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו מרק חם וחמוץ, מרק כרוב חמוץ-חם, ו מרק כרוב חמוץ-חם (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים מרק עוף לתוך סיר גדול. מערבבים פתיתי פלפל חמים, חומץ, רוטב סויה, דשא לימון, רוטב דגים, פלפל שחור, אבקת שום, ובצל. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום בינוני נמוך ולשמור על מבשלים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
אליקסיר גאליקסיר ג
רוטב דגיםרוטב דגים
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
בינתיים, מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני גבוה. מערבבים בקוביות עוף, ומבשלים עד שכבר לא ורוד במרכז, על 5 דקות. מערבבים עוף לתוך מרק רותח יחד עם כרוב ונבטי שעועית. מבשלים עד הכרוב הוא רך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 טיפות רוטב סויה3 טיפות רוטב סויה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
3
הסר את הסיר מהחום, ומערבבים לאט את הביצה המוכה, ולאחר מכן מערבבים בעדינות את הפטרוזיליה הקצוצה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מגישים באופן מיידי.