קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

מרק עוף צלוי

מרק עוף צלוי
מרק עוף צלוי דורש על 4 שעות ו-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 22 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם סלרי, עוף, קטשופ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . נסו בקלה צלוי עם שיטאקים במרק מיסו, זנב שור ומרק בצל צלוי, ו קלמרי חרוך עם מרק שום צלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים עוף, בצל וסלרי בתנור הולנדי.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
3
מפזרים מלח על החלק העליון של העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
עוף צלוי, חשוף, בתנור שחומם מראש עד שהעוף אינו ורוד יותר בפנים, העור משחימים, ומדחום שנקרא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר של הירך קורא 160 מעלות F (70 מעלות C), 45 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
עוף צלויעוף צלוי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
להעביר עוף לצלחת עד מגניב מספיק כדי להתמודד. לאחר מגניב, לאסוף את הבשר מן העצמות; להפריש בשר חזה עוף בקערה למטרה אחרת. מכסים קערה של בשר שד עם ניילון נצמד ומקרר. להיפטר מעור עוף.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזה עוףבשר חזה עוף
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
הסר שומן עוף מהתנור ההולנדי, והשאיר את חתיכות הטעם החום בתחתית התנור ההולנדי. (ראה הערה לשמירה על טפטוף אם תרצה בכך.)
מרכיבים שתצטרך
שומן עוףשומן עוף
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
7
מניחים את התנור ההולנדי מעל חום בינוני גבוה. להחזיר עצמות עוף ובשר כהה ממקלות תיפוף וירכיים לסיר.
מרכיבים שתצטרך
5 קילו עצמות עוף עם קצת בשר עליהן (גב, צוואר, כנפיים וכו')5 קילו עצמות עוף עם קצת בשר עליהן (גב, צוואר, כנפיים וכו')
מקלות עוףמקלות עוף
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
8
מוסיפים שיני שום, קטשופ ומים קרים. מביאים לרתיחה, ולהשתמש בכף כדי לגרד ולהמיס את חתיכות הטעם החום מהחלק התחתון של התנור ההולנדי. להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 3 שעות, הוספת מים נוספים במידת הצורך כדי לשמור על אותה רמה.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
9
כמו מבשלים מרק, מדי פעם לרפרף ולהשליך כל קצף שעולה על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
10
להסיר ולהשליך עצמות, בשר וירקות. מסננים מרק דרך מסננת רשת בסדר לשרת או להשתמש במתכונים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף