קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

מרק עוף צלוי

מרק עוף צלוי
מרק עוף צלוי דורש על 4 שעות ו-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 22 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם סלרי, עוף, קטשופ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . נסו בקלה צלוי עם שיטאקים במרק מיסו, זנב שור ומרק בצל צלוי, ו קלמרי חרוך עם מרק שום צלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים עוף, בצל וסלרי בתנור הולנדי.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
מפזרים מלח על החלק העליון של העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
עוף צלוי, חשוף, בתנור שחומם מראש עד שהעוף אינו ורוד יותר בפנים, העור משחימים, ומדחום שנקרא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר של הירך קורא 160 מעלות F (70 מעלות C), 45 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
עוף צלויעוף צלוי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
להעביר עוף לצלחת עד מגניב מספיק כדי להתמודד. לאחר מגניב, לאסוף את הבשר מן העצמות; להפריש בשר חזה עוף בקערה למטרה אחרת. מכסים קערה של בשר שד עם ניילון נצמד ומקרר. להיפטר מעור עוף.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזה עוףבשר חזה עוף
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
הסר שומן עוף מהתנור ההולנדי, והשאיר את חתיכות הטעם החום בתחתית התנור ההולנדי. (ראה הערה לשמירה על טפטוף אם תרצה בכך.)
מרכיבים שתצטרך
שומן עוףשומן עוף
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
7
מניחים את התנור ההולנדי מעל חום בינוני גבוה. להחזיר עצמות עוף ובשר כהה ממקלות תיפוף וירכיים לסיר.
מרכיבים שתצטרך
5 קילו עצמות עוף עם קצת בשר עליהן (גב, צוואר, כנפיים וכו')5 קילו עצמות עוף עם קצת בשר עליהן (גב, צוואר, כנפיים וכו')
מקלות עוףמקלות עוף
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
8
מוסיפים שיני שום, קטשופ ומים קרים. מביאים לרתיחה, ולהשתמש בכף כדי לגרד ולהמיס את חתיכות הטעם החום מהחלק התחתון של התנור ההולנדי. להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 3 שעות, הוספת מים נוספים במידת הצורך כדי לשמור על אותה רמה.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
9
כמו מבשלים מרק, מדי פעם לרפרף ולהשליך כל קצף שעולה על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
10
להסיר ולהשליך עצמות, בשר וירקות. מסננים מרק דרך מסננת רשת בסדר לשרת או להשתמש במתכונים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף