מרק ערמון עם קרם גראפה
מרק ערמון עם קרם גראפה עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 274 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שמנת כבדה, פנצ'טה, פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. עם כפית ציון של 21% המנה הזאת לא משהו. נסו קרם של מרק ערמונים, מרק ערמונים צלוי עם קרם טימין, ו מרק צ'סטנאט ופטריות בר עם גבינת פרמזן ואגסים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, להמיס 1 כף החמאה.
מוסיף את pancetta ומבשלים על חום מתון עד השחמה קלה, על 5 דקות.
מוסיף את שאלוט ושורש סלרי ומבשלים עד שורש הסלרי הוא רק רך, על 10 דקות.
מעבירים את הירקות לקערה, משאירים את הפנצ ' טה ואת השומן בסיר.
מוסיף את שארית 1 כף חמאה לסיר יחד עם פטריות וכל אבל 2 כפות של ערמונים. מבשלים מעל חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הפטריות יש לשחרר את הנוזל שלהם והם מעט מתרככים, 6 דקות.
מוסיפים 2 כפות של ציר העוף ותערובת שורש הסלרי ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את הקוניאק ומבשלים עד התאדה, 2 דקות.
מוסיפים את עלה המפרץ, מרווה וטימין לספל יחד עם 3/4 כוסות הנותרים בתוספת 2 כפות של ציר עוף. מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 30 דקות, ערבוב מדי פעם. השליכו את הפנצ ' טה, עלה דפנה, מרווה וקורנית.
עבודה בקבוצות, מחית את המרק בבלנדר עד שמנת וחלק. החזר את המרק לסיר. מערבבים את החצי וחצי, מתבלים במלח ופלפל לבן וחמים.
בקערה גדולה, באמצעות מערבל חשמלי כף יד, מקציפים את הקרם עד פסגות רכות טופס. מקציפים את הגראפה ומתבלים במלח ופלפל.
מצקת את המרק לקערות קטנות. Dollop קרם הגראפה על גבי, מקשטים עם עלי טימין ואת שמורות 2 כפות של ערמונים ומגישים.