מרק ערמונים
מרק ערמונים יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המרק שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 357 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם קרם פרש, מלח, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 39%. מתכונים דומים: מרק ערמונים, מרק ערמונים, ו מרק ערמונים.
הוראות
ממיסים חמאה בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל, סלרי ו-1 כפית. מלח. לבשל, ערבוב, עד בצל וסלרי התרככו, על 5 דקות.
מוסיפים ערמונים, ציר עוף ועלי דפנה. מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים עד ערמונים רכים, על 10 דקות.
הסר עלי דפנה ומרק טהור באמצעות בלנדר טבילה (או מערבולת בקבוצות בבלנדר או מעבד מזון).
מוסיפים עוד מלח ופלפל שחור טחון טרי לפי הטעם.
מגישים מקושטים עם מנה של קרם frache וקמצוץ פטרוזיליה קצוצה אם אתה רוצה.