קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות51
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק ערמונים עם גבינה פריוליאנית וסלמי: מינסטרה די קסטניה

מרק ערמונים עם גבינה פריוליאנית וסלמי: מינסטרה די קסטניה
מרק ערמונים עם גבינה פריוליאנית וסלמי: מינסטרה די קסטאן עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 51 גרם חלבון, 64 גרם שומן, ובסך הכל של 1390 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 49% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. ראש לחנות ולקחת פלפל, בצל, סלרי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות ו -10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 72%. נסו רביולי די קסטאן א טרוויזו (רביולי ערמונים ורדיצ'יו), טורטלי די קסטאן: טורטלי ערמונים, ו מינסטרה (אסקרול ומרק קציצות קטן) (מתכונים דומים).

הוראות

1
הביאו לרתיחה 6 ליטר מים והוסיפו 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2
חותכים את הערמונים בצד בעזרת סכין קילוף ומרתיחים במשך 3 עד 4 דקות במים.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
מוציאים בעזרת כף מחוררת וברגע שהם קרירים מספיק לטיפול, אך עדיין חמים, מקלפים אותם.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4
בסיר מרק גדול וכבד ממיסים 2 כפות מהחמאה ומקפיצים את הכתם עם הבצל.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ספקספק
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מוסיפים את הערמונים, זרעי השומר, עלה הדפנה, ציר 1 ליטר וכוס יין 1, מתבלים במלח ופלפל שחור שנותר ומביאים לרתיחה. מבשלים, מכוסים ברפיון, במשך 1 עד 1 1/2 שעות, עד שהערמונים רכים מאוד אך עדיין שלמים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
ערמוניםערמונים
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מוציאים את המרק מהחום ומאפשרים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
7
מוציאים וזורקים את עלה הדפנה, ואז מחית את המרק בקבוצות ומחזירים לסיר המרק.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
מוסיפים את יתרת הציר והיין לדילול המרק. מביאים לרתיחה, ואז מערבבים פנימה את האורז והמסקרפונה, ומבשלים כ -2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
בינתיים משחימים את 2 כפות החמאה הנותרות במחבת מטוגנת, ופריכים את הלחם שבתבנית.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מחלקים את המרק באופן שווה בין 4 קערות מרק מחוממות ומעליהם את הלחם השחום.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
בסיר גדול עם תחתית כבדה מחממים את השמן על אש גבוהה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
12
מוסיפים את כל חלקי העוף ומשחימים בכל רחבי, תוך ערבוב כדי למנוע צריבה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
13
מוציאים את העוף ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
14
מוסיפים לסיר את הגזר, הבצל והסלרי ומבשלים עד שהם רכים ושחומים. מחזירים את העוף לסיר ומוסיפים 6 ליטר מים, רסק העגבניות, גרגרי הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים בעזרת כף עץ כדי לעקור את חתיכות העוף והירקות השחומים מתחתית התבנית. מביאים כמעט לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה עד מופחת בחצי, על 2 שעות, מדי פעם רזה עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
15
מסירים מהאש, מסננים ולוחצים על המוצקים עם תחתית המצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את הציר כדי להקל על הקירור ומניחים בצד. מקררים מלאי במיכלים קטנים עד שבוע או מקפיאים עד חודש.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת

מרכיבים

1בטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבותבטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבות22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספלפל שחורפלפל שחור6גזר, קצוץ גסגזר, קצוץ גס8(מקיט, היקורי או אלמון)סלרי, קצוץ גססלרי, קצוץ גס2קילוגרםערמונים טרייםערמונים טריים3קילוגרםכנפי עוף, גב ועצמותכנפי עוף, גב ועצמות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז קצר מבושלאורז קצר מבושל4731 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש2חתיכות טופי הית' ברזרעי שומר כתושזרעי שומר כתוש1581 לב מפאלדי טרי אם אפשרמסקרפונהnameמסקרפונהname42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2בצל, לחתוך לקוביות 1/4 אינץבצל, לחתוך לקוביות 1/4 אינץ4בצל, קצוץ גסבצל, קצוץ גס2קבוצותגבעולי פטרוזיליהגבעולי פטרוזיליה8שרימפס וורידיםפלפלפלפל227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'לחם שיפון כהה, קרום חתוך, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ ' ופריך בטוסטר או במחבת חמהלחם שיפון כהה, קרום חתוך, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ ' ופריך בטוסטר או במחבת חמה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסמלח, בתוספת 1 כפית ועודמלח, בתוספת 1 כפית ועוד85חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'ספק, לחתוך לקוביות 1/4 אינץספק, לחתוך לקוביות 1/4 אינץ42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח6בצל צהוב בינוני, קצוץרצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת