מרק ערמונים עם גבינה פריוליאנית וסלמי: מינסטרה די קסטניה
מרק ערמונים עם גבינה פריוליאנית וסלמי: מינסטרה די קסטאן עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 51 גרם חלבון, 64 גרם שומן, ובסך הכל של 1390 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 49% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. ראש לחנות ולקחת פלפל, בצל, סלרי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות ו -10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 72%. נסו רביולי די קסטאן א טרוויזו (רביולי ערמונים ורדיצ'יו), טורטלי די קסטאן: טורטלי ערמונים, ו מינסטרה (אסקרול ומרק קציצות קטן) (מתכונים דומים).
מוציאים בעזרת כף מחוררת וברגע שהם קרירים מספיק לטיפול, אך עדיין חמים, מקלפים אותם.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4
בסיר מרק גדול וכבד ממיסים 2 כפות מהחמאה ומקפיצים את הכתם עם הבצל.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
ספק
(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
5
מוסיפים את הערמונים, זרעי השומר, עלה הדפנה, ציר 1 ליטר וכוס יין 1, מתבלים במלח ופלפל שחור שנותר ומביאים לרתיחה. מבשלים, מכוסים ברפיון, במשך 1 עד 1 1/2 שעות, עד שהערמונים רכים מאוד אך עדיין שלמים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
פירורי לחם, כמה חופנים
ערמונים
גב שומן חזיר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מוציאים את המרק מהחום ומאפשרים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
(להתאים לפי טעם אישי)
7
מוציאים וזורקים את עלה הדפנה, ואז מחית את המרק בקבוצות ומחזירים לסיר המרק.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
8
מוסיפים את יתרת הציר והיין לדילול המרק. מביאים לרתיחה, ואז מערבבים פנימה את האורז והמסקרפונה, ומבשלים כ -2 דקות נוספות.
בסיר גדול עם תחתית כבדה מחממים את השמן על אש גבוהה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
12
מוסיפים את כל חלקי העוף ומשחימים בכל רחבי, תוך ערבוב כדי למנוע צריבה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
13
מוציאים את העוף ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
14
מוסיפים לסיר את הגזר, הבצל והסלרי ומבשלים עד שהם רכים ושחומים. מחזירים את העוף לסיר ומוסיפים 6 ליטר מים, רסק העגבניות, גרגרי הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים בעזרת כף עץ כדי לעקור את חתיכות העוף והירקות השחומים מתחתית התבנית. מביאים כמעט לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה עד מופחת בחצי, על 2 שעות, מדי פעם רזה עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
מסירים מהאש, מסננים ולוחצים על המוצקים עם תחתית המצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את הציר כדי להקל על הקירור ומניחים בצד. מקררים מלאי במיכלים קטנים עד שבוע או מקפיאים עד חודש.