מרק ערמונים עם גבינה פריוליאנית וסלמי: מינסטרה די קסטניה
מרק ערמונים עם גבינה פריוליאנית וסלמי: מינסטרה די קסטאן עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 51 גרם חלבון, 64 גרם שומן, ובסך הכל של 1390 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 49% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. ראש לחנות ולקחת פלפל, בצל, סלרי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות ו -10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 72%. נסו רביולי די קסטאן א טרוויזו (רביולי ערמונים ורדיצ'יו), טורטלי די קסטאן: טורטלי ערמונים, ו מינסטרה (אסקרול ומרק קציצות קטן) (מתכונים דומים).
הוראות
1
הביאו לרתיחה 6 ליטר מים והוסיפו 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2
חותכים את הערמונים בצד בעזרת סכין קילוף ומרתיחים במשך 3 עד 4 דקות במים.
מרכיבים שתצטרך
ערמונים
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומים
3
מוציאים בעזרת כף מחוררת וברגע שהם קרירים מספיק לטיפול, אך עדיין חמים, מקלפים אותם.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4
בסיר מרק גדול וכבד ממיסים 2 כפות מהחמאה ומקפיצים את הכתם עם הבצל.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
מוסיפים את הערמונים, זרעי השומר, עלה הדפנה, ציר 1 ליטר וכוס יין 1, מתבלים במלח ופלפל שחור שנותר ומביאים לרתיחה. מבשלים, מכוסים ברפיון, במשך 1 עד 1 1/2 שעות, עד שהערמונים רכים מאוד אך עדיין שלמים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מוסיפים את כל חלקי העוף ומשחימים בכל רחבי, תוך ערבוב כדי למנוע צריבה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
13
מוציאים את העוף ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
14
מוסיפים לסיר את הגזר, הבצל והסלרי ומבשלים עד שהם רכים ושחומים. מחזירים את העוף לסיר ומוסיפים 6 ליטר מים, רסק העגבניות, גרגרי הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים בעזרת כף עץ כדי לעקור את חתיכות העוף והירקות השחומים מתחתית התבנית. מביאים כמעט לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה עד מופחת בחצי, על 2 שעות, מדי פעם רזה עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
15
מסירים מהאש, מסננים ולוחצים על המוצקים עם תחתית המצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את הציר כדי להקל על הקירור ומניחים בצד. מקררים מלאי במיכלים קטנים עד שבוע או מקפיאים עד חודש.