מרק ערמונים עם צנוברים ודומדמניות
מרק ערמונים עם צנוברים ודומדמניות עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 457 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון צמחוני מגיש 8 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם סלרי, ערמונים), חצי וחצי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 65% המנה הזאת די טובה. נסו קוסקוס עם צנוברים ודומדמניות, כרוב עם דומדמניות וצנוברים, ו כדורי בשר עם דומדמניות וצנוברים (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים x על 1/2 אינץ ארוך דרך הצד השטוח של כל פגז ערמונים.
שים אגוזים במחבת 12 על 17 אינץ'.
אופים בתנור 400 עד פגזים מתחילים לפצל פתוח ואגוזים רכים מעט (לשבור 1 פתוח לבדיקה), 25 עד 30 דקות. החזק אגוז חם 1 בכל פעם במעיל רך ולסחוט כדי לשחרר את הקליפה. משוך את הקליפה ואת העור החום; השתמש סכין קטנה, חדה למשוך חתיכות של העור מן הסדקים. זרוק כל עובש או קשה, אגוזים יבשים.
בינתיים, במחבת 5 עד 6 ליטר על חום בינוני גבוה, לעתים קרובות מערבבים בצל, סלרי וזרע שומר ב 1 כף שמן עד שהירקות רפויים, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים מרק וערמונים; מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים עד ערמונים מחית בקלות, על 40 דקות.
תערובת מערבולת, חלק בכל פעם, בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה.
חזור טהור למחבת והוסף חצי וחצי. מערבבים מעל חום בינוני גבוה עד אידוי, כ 3 דקות (כ 8 דקות אם צונן).
בינתיים, במחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום בינוני, לעתים קרובות מערבבים דומדמניות וצנוברים בשארית 1/2 כף שמן עד אגוזים הם זהובים, 3 עד 5 דקות.
מרק מצקת לתוך קערות העליון באותה מידה עם תערובת אגוז דומדמניות-אורן. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.