מרק פטריות וחלב קוקוס
אם יש לך מלח ים, כרישה, פטריות שיטאקי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בחלב קוקוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג חלב קוקוס כקינוח. מתכונים דומים: קרם רזה של מרק פטריות עם חלב מאודה, מרק צדפות חלב קוקוס, ו מרק גזר עם חלב קוקוס.
הוראות
מחממים את השמן במחבת כבדה ומוסיפים את הכרישה. מטגנים בעדינות במשך 2-3 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את הפטריות הקצוצות. המשך לבשל בעדינות, חשוף במשך 10 דקות נוספות.
מוסיפים את חלב הקוקוס והמלאי. מביאים לרתיחה ואז להפחית את החום ומבשלים במשך כ 20 דקות.פירה במעבד liquidiser או מזון לאחר מכן לחזור למחבת ומתבלים לטעום עם מלח, פלפל ומיץ לימון.כאשר מוכן לשרת, לחמם את השמן הנוסף במחבת ומטגנים בזריזות את הצדפה פרוסה או פטריות shitake.מחממים את המרק ומגישים עם פטריות נוספות מפוזרות מעל.