מרק פטריות יער
מרק פטריות יער הוא צמחוני מרק. והוא יספק כ 7 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 229 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם חמאה, קצפת, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו כוסות מאפה פטריות יער, יער קפוצ'ינו עם סרטנים פטריות Beefsteak, ו Het Paa Naam Tok (סלט פטריות יער בסגנון Isaan) (מתכונים דומים).
הוראות
דק קוצצים פטריות פרוסות 4 אונקיות פטריות שיטאקה, או פטריות דופק במעבד מזון 5 או 6 פעמים.
פטריות קצוץ דק קצוץ דק, בצל, ושום ב 2 כפות חמאה בסיר גדול על חום בינוני-גבוה 8 דקות או עד רך.
מוסיפים יין; מבשלים 3 דקות או עד היין כמעט התאדה.
מערבבים קמח מרק 1/2 כוס, ערבוב עד חלקה; להוסיף מרק. מערבבים הנותרים 3 1/2 מרק כוסות, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 10 דקות. מערבבים בקצפת. להחזיר מרק לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 1 דקה.
Saut קצוץ פטריות צדפות 1 פטריות שיטאקה כוס הנותרים 1 חמאת כף במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה 3 עד 5 דקות או עד הזהב; מערבבים למרק. מתבלים לפי הטעם עם פלפל טחון טרי.