קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות16
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק פטריות כוסמין ופראי עם פסטה

מרק פטריות כוסמין ופראי עם פסטה
מרק פטריות כוסמין ופראי עם פסטה יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.95 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 10 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 272 קלוריות. לכו לחנות והרימו שיני שום, פרפאלה, גרגרי חיטה ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 55%. נסו כוסמין וריזוטו פטריות בר, פסטה פטריות בר, ו פסטה פטריות בר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים כוסמין בסיר בינוני; מכסים במים עד 2 סנטימטרים מעל כוסמין. מביאים לרתיחה; מנמיכים את האש, ומבשלים, חשף, 1 שעה או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
מאייתיםמאייתים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מסננים.
3
מערבבים 2 כוסות מים רותחים ופטריות בקערה; לכסות ולתת לעמוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מסננים פטריות דרך מסננת, שומרים נוזל השריה. מחק גבעולי פטריות; פורסים דק כובעי פטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
שלב פטרוזיליה ושום; מחלקים למנות 2 (1/4 כוס).
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
6
מחממים 1 1/2 כפיות שמן זית בתנור הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
7
מוסיפים כוסמין, פטריות, 1/4 כוס תערובת פטרוזיליה וכרישה; מטגנים 5 דקות. מערבבים פנימה את נוזל הפטריות השמור, ציר הירקות, היין ורסק העגבניות; מביאים לרתיחה. מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים 30 דקות או עד שהכוסמין רך.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
מאייתיםמאייתים
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מוסיפים פסטה ומפזרים מלח ופלפל. מבשלים במשך 1 דקה או עד מחומם היטב. מערבבים פנימה תערובת פטרוזיליה שמורה 1/4 כוס. כף מרק לקערות; מפזרים גבינה ומזלפים 1 1/2 כפיות שמן.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
קופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמורקופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמור
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך