מרק פטריות כוסמין ופראי עם פסטה
מרק פטריות כוסמין ופראי עם פסטה יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.95 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 10 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 272 קלוריות. לכו לחנות והרימו שיני שום, פרפאלה, גרגרי חיטה ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 55%. נסו כוסמין וריזוטו פטריות בר, פסטה פטריות בר, ו פסטה פטריות בר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים כוסמין בסיר בינוני; מכסים במים עד 2 סנטימטרים מעל כוסמין. מביאים לרתיחה; מנמיכים את האש, ומבשלים, חשף, 1 שעה או עד שהם רכים.
מערבבים 2 כוסות מים רותחים ופטריות בקערה; לכסות ולתת לעמוד 30 דקות.
מסננים פטריות דרך מסננת, שומרים נוזל השריה. מחק גבעולי פטריות; פורסים דק כובעי פטריות.
שלב פטרוזיליה ושום; מחלקים למנות 2 (1/4 כוס).
מחממים 1 1/2 כפיות שמן זית בתנור הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים כוסמין, פטריות, 1/4 כוס תערובת פטרוזיליה וכרישה; מטגנים 5 דקות. מערבבים פנימה את נוזל הפטריות השמור, ציר הירקות, היין ורסק העגבניות; מביאים לרתיחה. מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים 30 דקות או עד שהכוסמין רך.
מוסיפים פסטה ומפזרים מלח ופלפל. מבשלים במשך 1 דקה או עד מחומם היטב. מערבבים פנימה תערובת פטרוזיליה שמורה 1/4 כוס. כף מרק לקערות; מפזרים גבינה ומזלפים 1 1/2 כפיות שמן.