קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות5
ציון בריאות91
מגזין

מרק פטריות קל

מרק פטריות קל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל מרק פטריות קל. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 101 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. אם יש לכם בצל, מלח כשר, זרעי טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו טורטליני פטריות במרק פטריות, מרק פטריות, ו מרק פטריות שיטאקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיף את הגזר, כרישה, ובצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל והכרישה התרככו, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
3
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4
מוסיף את הפטריות, פטרוזיליה, טימין, עלה דפנה, ופלפלים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הפטריות להתחיל לשחרר קצת לחות, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
5
מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד הירקות הם רכים לחלוטין ואת המניה יש טעם פטריות בולט, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
6
הסר מהחום והמתח דרך מסננת בסדר רשת להגדיר מעל מיכל או סיר אטום גדול; להשליך את התוכן של המסננת. מערבבים במלח. אם לא להשתמש באופן מיידי, תן מגניב לטמפרטורת החדר, ואז לקרר עד 3 ימים או להקפיא עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה