תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל מרק פטריות קל. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 101 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. אם יש לכם בצל, מלח כשר, זרעי טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו טורטליני פטריות במרק פטריות, מרק פטריות, ו מרק פטריות שיטאקי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מוסיף את הגזר, כרישה, ובצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל והכרישה התרככו, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשה
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
3
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4
מוסיף את הפטריות, פטרוזיליה, טימין, עלה דפנה, ופלפלים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הפטריות להתחיל לשחרר קצת לחות, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
5
מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד הירקות הם רכים לחלוטין ואת המניה יש טעם פטריות בולט, על 1 שעה.
הסר מהחום והמתח דרך מסננת בסדר רשת להגדיר מעל מיכל או סיר אטום גדול; להשליך את התוכן של המסננת. מערבבים במלח. אם לא להשתמש באופן מיידי, תן מגניב לטמפרטורת החדר, ואז לקרר עד 3 ימים או להקפיא עד 1 חודש.