מרק פטריות שמנת עם טרגון
מרק פטריות מוקרם עם טרגון עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 125 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. לכי לחנות וקחי פטריות קרמיני, לחם, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק כרובית שמנת עם תפוח וטרגון, מרק פטריות שמנת, ו מרק פטריות שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, פטריות פורצ ' יני, טרגון, טימין ועלה דפנה; מטגנים 10 דקות או עד בצל משחימים קלות.
מוסיפים שום, ומבשלים 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים יין, מגרדים מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מוסיפים 1 כפית מלח, פלפל, פטריות כפתור ופטריות קרמיני. מבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מניחים לחם במעבד מזון; דופק 5 פעמים או עד מתפורר.
מוסיפים את פירורי הלחם, המים וקוביית הבוליון. להפחית חום; מבשלים 20 דקות. להשליך עלה דפנה.
מניחים על 2 1/2 תערובת פטריות כוסות בבלנדר; תהליך עד חלקה.
יוצקים מרק מחית לתוך קערה גדולה. חזור על הנוהל עם תערובת פטריות שנותר, 2 1/2 כוסות בכל פעם. מערבבים 1/2 כפית מלח וחצי וחצי. למעלה כל מנה עם 1 כפית עירית.