מרק פלפל אדום צלוי
מרק פלפל אדום קלוי נטול גלוטן,, חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני מרק. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 108 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה מושלם עבור סתיו. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שום, חומץ יין, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מטבל פלפל אדום קלוי קל, מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, ו עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים פלפלים לחצי לאורכו; להשליך זרעים וממברנות.
מניחים חצאי פלפל, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח ביד. לצלות במשך 15 דקות או עד מושחר.
מניחים בשקית ניילון zip-top; חותם.
בואו לעמוד במשך 15 דקות. לקלף ולקצוץ.
מניחים פלפלים, קורנית, עלה דפנה על שכבה כפולה של גזה. לאסוף קצוות של cheesecloth יחד; לקשור בצורה מאובטחת.
מחממים שמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני.
מוסיפים בצל ושום; מבשלים 15 דקות או עד הבצל הוא משחי קלות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים פלפלים, שקית גבינה, מרק, חומץ ורוטב פלפל חריף למחבת. להגדיל את החום בינוני גבוה, ולהביא לרתיחה. כיסוי, להפחית חום, ומבשלים 20 דקות.
הסר וזרוק שקית cheesecloth; מערבבים במלח ופלפל שחור.
מניחים חצי תערובת פלפל בבלנדר.
הסר את החלק המרכזי של מכסה בלנדר (כדי לאפשר אדים לברוח); מכסה בלנדר מאובטח על בלנדר.
מניחים מגבת נקייה מעל פתיחה במכסה בלנדר (כדי למנוע splatters). להתמזג עד חלקה.
יוצקים תערובת מחית לתוך קערה גדולה; הליך חוזר עם מרק שנותר.