מרק פסטה ושעועית עם תרד
מרק פסטה ושעועית עם תרד עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 21 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 469 קלוריות. מתאים ל-5 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מלח, פלפל, פרוסות לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק מהמזווה (: מרק נקניק, שעועית ופסטה עם תרד), מרק פסטאן ופג'יאולי (פסטאן איטלקי ומרק שעועית), ו 30 דקות פסטאן ומרק שעועית כליות (Pastan E Fagioli) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני.
מוסיפים בצל; מטוגנים 3 דקות.
מוסיפים מים ו-6 המרכיבים הבאים (מים באמצעות מרק). מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות.
מוסיפים תרד ושעועית; מבשלים 3 דקות. מערבבים ברוטב פלפל.
מגישים עם פלחי לימון, ומקשטים עם ספרי אורגנו טריים, אם תרצה בכך.