מרק קוקוס תאילנדי
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו מרק קוקוס תאילנדי, מרק קוקוס תאילנדי, ו מרק הקוקוס התאילנדי הטוב ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
ב מחבת 12 אינץ', עוף חום מרק לרתיחה. מבשלים מעל חום בינוני על 20 דקות או עד מיץ של עוף ברור כאשר מרכז החלק העבה ביותר נחתך (לפחות 74°).
הסר עוף ממרק לצלחת. למדוד 2 מרק כוסות; מקום בסיר 3 ליטר. (אם יש צורך בנוזל נוסף, הוסף מים.)
השתמש 2 מזלגות לגרוס עוף.
מוסיפים חלב קוקוס, פטריות, קליפת ליים, מיץ ליים, ג ' ינג ' רוט, רוטב דגים ושום.
חום לרתיחה. מבשלים מעל חום בינוני עד פטריות מכרז, 15 עד 20 דקות.
הסר מרק מחום. מערבבים בזיליקום, כוסברה ובצל ירוק.
מקשטים כל מנה עם פלפל אדום.