מרק קישואים צונן עם סלסה ירקות טריים
מרק קישואים צונן עם סלסה ירקות טריים עשוי להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש מרק זה 98 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. אם יש לך בצל ירוק, פלפל, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קרם צונן של מרק קישואים עם מולים ונענע טרי, הליבוט מצונן עם רוטב משמש טרי, ו שעועית טרייה קרה ומרק חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה; מוסיפים בצל סגול, ומטוגנים עד למכרז.
מוסיפים קישואים, ומטגנים 10 דקות או עד למכרז. מערבבים בצל ירוק קצוץ.
תהליך ירקות מרוסקים, מרק, הבא 3 מרכיבים בקבוצות בבלנדר עד חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים. מערבבים במלח ופלפל. כיסוי וצינה. למעלה כל מנה עם 1/3 כוס סלסה ירקות טריים.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פרנסיס פורד Coppolan אורגון פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
![פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר]()
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.