מרק קציצות טלה (Sopa de Albondigas)
אם אתם רוצים להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן וללא מוצרי חלב לקופסת המתכונים שלכם, מרק קציצות כבש (Sopa de Albondigas) עשוי להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -19 גרם חלבון , 22 גרם שומן , וסך הכל 311 קלוריות . תמורת 2.09 דולר למנה , תקבלו מנה עיקרית ל-6 סועדים. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה מ-Foodnetwork דורש עלי דפנה, נענע, צ'ילי סראנו וקלחת תירס. זה מושלם לחורף . לא הרבה אנשים ממש אהבו את המנה הלטינו-אמריקאית הזו. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה לוקח כ -55 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 47% . הציון הזה מוצק. נסו את Albondigas (מרק קציצות) , מרק מלפפון חם (Sopa De Pepinos) ואת "sopa De Tortilla" אחרי חג ההודיה (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
בקערה גדולה, ערבבו יחד את בשר הטלה הטחון, הנענע, המלח, הפלפל והביצה. ערבבו בידיים נקיות עד לקבלת תערובת אחידה. מדדו כף אחת מתערובת הבשר וגלגלו אותה בכף הידיים ליצירת כדור בשר.
מניחים את כדורי הבשר שנוצרו על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. אמורים להיות מספיק כדורי בשר להכנת 16 עד 18 כדורי בשר.
בסיר כבד, מחממים את שמן הירקות על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הבצל ורסק העגבניות ומבשלים תוך ערבוב, עד שהבצל מתרכך ורסק העגבניות מתבשל לתוך הבצל, כ-3 דקות.
מוסיפים את הסלרי, התירס והגזר.
מטגנים עד לריכוך, כ-2 דקות.
מוסיפים את ציר העוף. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן מוסיפים את כדורי הכבש (אלבונדיגס) ואת עלי הדפנה. חותכים את פלפל הצ'ילי הסראנו על ידי חיתוך דק שלו לאמצע, תוך הקפדה לא לחצות אותו לחלוטין, ומוסיפים לסיר. מנמיכים את האש ומכסים. מבשלים על אש קטנה במשך 35 דקות.
בעזרת כף גדולה, הסירו את השומן מעל המרק וזורקים אותו. תבלו את המרק במלח ופלפל.