מרק שום שמנת
מרק שום קרם עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 334 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. 60 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך חלב, מלח ופלפל, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. . מתכונים דומים: מרק שום מוקרם (מרק שום קרם), מרק אפונה אביבי, קרוטונים שום, קרם לימון, ו קרם של מרק ברוקולי עם שום קלוי Crostini.
הוראות
קוצצים שום במעבד מזון למשחה גסה, עוצרים מדי פעם כדי לגרד את הצדדים של הקערה.
מחממים שמן בסיר גדול על אש נמוכה.
מוסיפים את הדבק שום ומבשלים רק עד הדבק מתחיל צבע, ערבוב כל הזמן. מוסיפים את מרק העוף והיין. מביאים תערובת לרתיחה.
להפחית חום ומבשלים במשך 30 דקות. מערבבים בחלב, קרם ותפוח אדמה ומבשלים עוד 30 דקות.
מרק מחית בבלנדר, לחזור לסיר ומבשלים.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. מצקת לתוך קערות ומגישים עם לחם צרפתי חמאה.