קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות49
מגזין

מרק שעועית איטלקי

מרק שעועית איטלקי
מרק שעועית איטלקי לוקח בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 593 קלוריות , 60 גרם חלבון ו -23 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 29% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. הסתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש בייבי תרד, פסטו, שמן זית וסלרי. זה עובד היטב כמנה עיקרית ים תיכונית. עם ציון ספונקולרי של 76% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: מרק שעועית שחורה איטלקית , מרק עוף ושעועית איטלקי , ומרק שעועית נקניק איטלקית .

הוראות

1
בתנור הולנדי מטגנים את הבצל, תפוחי האדמה והסלרי בשמן עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
להוסיף שום; לבשל עוד דקה. מערבבים את המרק, השעועית, העגבניות, הפטרוזיליה והפסטו. להביא לרתיחה. מערבבים פנימה פסטה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 10-15 דקות או עד שהפסטה רכה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
3
מוסיפים תרד ומבשלים רק עד שהוא נבול.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
4
מפזרים גבינה על כל מנה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Piccini Chianti Classico. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-10 דולר.
פיצ'יני קיאנטי קלאסיקו
פיצ'יני קיאנטי קלאסיקו
אודם בהיר עם נימה של סגול. תווי שזיף, סיגליות מתערבבים עם גרגרי בר שופעים ובשלים. מרחיב וחיים בחיך, עם תחושת פה קטיפתית מתמשכת. הסיומת הארוכה קבורה בפירות. יין רב תכליתי, המומלץ להגיש בטמפרטורה של 64ºF, נפלא עם בשרים אדומים עסיסיים, צלוי או צלוי.