מרק שעועית איטלקי
מרק שעועית איטלקי לוקח בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 593 קלוריות , 60 גרם חלבון ו -23 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 29% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. הסתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש בייבי תרד, פסטו, שמן זית וסלרי. זה עובד היטב כמנה עיקרית ים תיכונית. עם ציון ספונקולרי של 76% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: מרק שעועית שחורה איטלקית , מרק עוף ושעועית איטלקי , ומרק שעועית נקניק איטלקית .
הוראות
בתנור הולנדי מטגנים את הבצל, תפוחי האדמה והסלרי בשמן עד לריכוך.
להוסיף שום; לבשל עוד דקה. מערבבים את המרק, השעועית, העגבניות, הפטרוזיליה והפסטו. להביא לרתיחה. מערבבים פנימה פסטה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 10-15 דקות או עד שהפסטה רכה.
מוסיפים תרד ומבשלים רק עד שהוא נבול.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Piccini Chianti Classico. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-10 דולר.
![פיצ'יני קיאנטי קלאסיקו]()
פיצ'יני קיאנטי קלאסיקו
אודם בהיר עם נימה של סגול. תווי שזיף, סיגליות מתערבבים עם גרגרי בר שופעים ובשלים. מרחיב וחיים בחיך, עם תחושת פה קטיפתית מתמשכת. הסיומת הארוכה קבורה בפירות. יין רב תכליתי, המומלץ להגיש בטמפרטורה של 64ºF, נפלא עם בשרים אדומים עסיסיים, צלוי או צלוי.