מרק שעועית ביפי
מרק שעועית בשרני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 355 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. אם יש לך סלרי, מרק בשר, טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . וזה די טוב. נסו מרק שעועית ביפי, מרק שעועית ללא גלוטן, ו שעועית ביפי פוט פאי (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום בתנור ההולנדי מעל חום בינוני גבוה. מבשלים בשר בקר ובצל בשמן כ -15 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד בקר הוא חום.
מערבבים במרק, יין, קורנית, פלפל ועלה דפנה.
חום לרתיחה; להפחית את החום. מכסים ומבשלים כ 45 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בשר הוא כמעט רך.
מערבבים שעועית, גזר וסלרי. מכסים ומבשלים כ 30 דקות, ערבוב מדי פעם, עד ירקות רכים.
מפזרים פטרוזיליה טרייה קצוצה ובייקון מבושל מתפורר, אם תרצה בכך.