מרק שעועית לבנה טוסקנית עם פרושוטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק שעועית לבנה טוסקני עם Prosciutto. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 306 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך שמן זית, סלרי, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו מרק שעועית לבנה טוסקנית, מרק שעועית לבנה טוסקנית, ו מרק שעועית לבנה טוסקני עם ברוקולי רב – טוויסט שונה לחלוטין על מרק ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
הוסף את prosciutto, ו מוקפץ במשך 2 דקות.
מוסיפים את הבצל, הסלרי, הגזר והשום; מטגנים במשך 2 דקות או עד רך.
מוסיפים את המים, השעועית, עלי המפרץ והמרק, ומביאים מרק לרתיחה. מכסים חלקית, מפחיתים חום ומרק רותח במשך 20 דקות.
מוסיפים את הפטרוזיליה, שרי ופלפל שחור; מבשלים 1 דקה. השליכו את עלי המפרץ.