קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות21
מגזין

מרק שעועית לבנה עם קינואה, תרד ושיטאקים

מרק שעועית לבנה עם קינואה, תרד ושיטאקים
מרק שעועית לבנה עם קינואה, תרד ושיטאקים עשוי להיות בדיוק הארוחה שאתה מחפש. , מתכון זה מכסה 19% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא מוצרי חלב, צמחוני לקטו אובו וטבעוני מכיל 171 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -3 גרם שומן למנה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. אם יש לך שעועית קנליני, בצל, קינואה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זה מושלם לחורף . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-40 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון ספונקולרי של 65% , המנה הזו מוצקה. מרק שעועית ושום לבנה עם תרד וטוסט פרושוטו פריך ורוזמרין-שום , נקניקיית עוף, מרק שעועית לבנה וכרוב ומרק שעועית וקייל לבנה של עשבים דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מניחים את פולי הקנליני לתוך מיכל גדול ומכסים בכמה סנטימטרים של מים קרירים; תן לעמוד 8 שעות עד לילה. לחלופין, מביאים את השעועית והמים לרתיחה בסיר גדול על אש גבוהה. לאחר הרתיחה, מכבים את האש, מכסים ומניחים לעמוד שעה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מרק ברוקולישמנת מרק ברוקולי
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מסננים ושוטפים את השעועית לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
3
מחממים 1 כף משמן הקנולה בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים פנימה את הפטריות, ומבשלים עד שהן מתרככות ומתחילות לוותר על המיצים שלהן, כ-4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוציאים את הפטריות מהסיר, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מחממים בסיר את כף שמן הקנולה הנותרת, ומערבבים פנימה את הבצל הפרוס. מבשלים ומערבבים עד שהבצל מתקרמל לחום כהה, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
יוצקים פנימה את היין והרוזמרין, ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. לאחר הרתיחה, הוסף את השעועית המרוקנת ומספיק מים כדי לכסות את השעועית ב-1 אינץ'. מחזירים לרתיחה, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מערבבים פנימה את הפטריות המבושלות והקינואה; ממשיכים לבשל עד שהשעועית והקינואה רכים, כ-20 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
8
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את עלי התרד עד שהם נבולים. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה