קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות21
מגזין

מרק שעועית לבנה עם קינואה, תרד ושיטאקים

מרק שעועית לבנה עם קינואה, תרד ושיטאקים
מרק שעועית לבנה עם קינואה, תרד ושיטאקים עשוי להיות בדיוק הארוחה שאתה מחפש. , מתכון זה מכסה 19% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא מוצרי חלב, צמחוני לקטו אובו וטבעוני מכיל 171 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -3 גרם שומן למנה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. אם יש לך שעועית קנליני, בצל, קינואה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זה מושלם לחורף . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-40 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון ספונקולרי של 65% , המנה הזו מוצקה. מרק שעועית ושום לבנה עם תרד וטוסט פרושוטו פריך ורוזמרין-שום , נקניקיית עוף, מרק שעועית לבנה וכרוב ומרק שעועית וקייל לבנה של עשבים דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מניחים את פולי הקנליני לתוך מיכל גדול ומכסים בכמה סנטימטרים של מים קרירים; תן לעמוד 8 שעות עד לילה. לחלופין, מביאים את השעועית והמים לרתיחה בסיר גדול על אש גבוהה. לאחר הרתיחה, מכבים את האש, מכסים ומניחים לעמוד שעה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מרק ברוקולישמנת מרק ברוקולי
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מסננים ושוטפים את השעועית לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
3
מחממים 1 כף משמן הקנולה בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים פנימה את הפטריות, ומבשלים עד שהן מתרככות ומתחילות לוותר על המיצים שלהן, כ-4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
4
מוציאים את הפטריות מהסיר, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
5
מחממים בסיר את כף שמן הקנולה הנותרת, ומערבבים פנימה את הבצל הפרוס. מבשלים ומערבבים עד שהבצל מתקרמל לחום כהה, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
6
יוצקים פנימה את היין והרוזמרין, ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. לאחר הרתיחה, הוסף את השעועית המרוקנת ומספיק מים כדי לכסות את השעועית ב-1 אינץ'. מחזירים לרתיחה, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מערבבים פנימה את הפטריות המבושלות והקינואה; ממשיכים לבשל עד שהשעועית והקינואה רכים, כ-20 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
8
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את עלי התרד עד שהם נבולים. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה