זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם בייקון, גזר, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. עם כפית ציון של 55% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: מרק שעועית ללא גלוטן, שעועית ללא גלוטן, מרק תפוחי אדמה ונקניקיות, ו מרק שעועית ביפי.
הוראות
1
שמן חום בתנור ההולנדי מעל חום בינוני גבוה. מבשלים בשר בקר ובצל בשמן כ -15 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד בקר הוא חום.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות