קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

מרק שרימפס-מעושן-צדפות

מרק שרימפס-מעושן-צדפות
מרק צדפות מעושנות וחסילונים יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 198 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שמן זית, עלי דפנה, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: ארוחות ערב פשוטות: דגים ומרק צדפות מעושנות, בקלה שחור עם מרק שומר ופנצנלה צדפות מעושנות, ו מרק צדפות.

הוראות

1
בסיר גדול, לשלב את מרק מים וצדפות עם קליפות שרימפס, שום מרוסק, שרי, פלפל אדום מרוסק, עלי דפנה ושליש של הבצל. מביאים לרתיחה ומבשלים, מכוסה, על אש נמוכה במשך 20 דקות. מסננים את מלאי השרימפס לקערה חסינת חום ולהשליך את המוצקים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בסיר מרק, מחממים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיף את שומר, סלרי, פלפל, שום טחון ואת הבצל הנותר. מכסים ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב פעם או פעמיים, עד הירקות בקושי מתרככים, 3 דקות. לחשוף ולבשל עד מכרז, 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים את העגבניות עם המיצים שלהם ואת מלאי השרימפס; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי שרימפסמלאי שרימפס
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
5
מוסיפים את תפוחי האדמה, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד למכרז, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
6
מוסיפים את השרימפס, דקר, צדפות ורוטב ווסטרשייר; מבשלים עד מבושל דרך, 3 דקות. את החום, מערבבים את חלב החמאה והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
דקרדקר
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
7
מגישים בקערות עמוקות.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו
לשגשג פינו גריג ' יו