מרק צדפות מעושנות וחסילונים יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 198 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שמן זית, עלי דפנה, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: ארוחות ערב פשוטות: דגים ומרק צדפות מעושנות, בקלה שחור עם מרק שומר ופנצנלה צדפות מעושנות, ו מרק צדפות.
הוראות
1
בסיר גדול, לשלב את מרק מים וצדפות עם קליפות שרימפס, שום מרוסק, שרי, פלפל אדום מרוסק, עלי דפנה ושליש של הבצל. מביאים לרתיחה ומבשלים, מכוסה, על אש נמוכה במשך 20 דקות. מסננים את מלאי השרימפס לקערה חסינת חום ולהשליך את המוצקים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
גב שומן חזיר
שום גויה®
(מומלץ: רוטב A1)
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בסיר מרק, מחממים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיף את שומר, סלרי, פלפל, שום טחון ואת הבצל הנותר. מכסים ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב פעם או פעמיים, עד הירקות בקושי מתרככים, 3 דקות. לחשוף ולבשל עד מכרז, 3 דקות יותר.
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.