קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

מרק שרימפס-מעושן-צדפות

מרק שרימפס-מעושן-צדפות
מרק צדפות מעושנות וחסילונים יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 198 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שמן זית, עלי דפנה, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: ארוחות ערב פשוטות: דגים ומרק צדפות מעושנות, בקלה שחור עם מרק שומר ופנצנלה צדפות מעושנות, ו מרק צדפות.

הוראות

1
בסיר גדול, לשלב את מרק מים וצדפות עם קליפות שרימפס, שום מרוסק, שרי, פלפל אדום מרוסק, עלי דפנה ושליש של הבצל. מביאים לרתיחה ומבשלים, מכוסה, על אש נמוכה במשך 20 דקות. מסננים את מלאי השרימפס לקערה חסינת חום ולהשליך את המוצקים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בסיר מרק, מחממים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מוסיף את שומר, סלרי, פלפל, שום טחון ואת הבצל הנותר. מכסים ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב פעם או פעמיים, עד הירקות בקושי מתרככים, 3 דקות. לחשוף ולבשל עד מכרז, 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים את העגבניות עם המיצים שלהם ואת מלאי השרימפס; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי שרימפסמלאי שרימפס
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
5
מוסיפים את תפוחי האדמה, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד למכרז, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
6
מוסיפים את השרימפס, דקר, צדפות ורוטב ווסטרשייר; מבשלים עד מבושל דרך, 3 דקות. את החום, מערבבים את חלב החמאה והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
דקרדקר
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
7
מגישים בקערות עמוקות.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

מרכיבים

1( חצילים)אפיית תפוחי אדמה, קלופים לחתוך לחתיכות 1/2 אינץאפיית תפוחי אדמה, קלופים לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ2גב שומן חזירגב שומן חזיר2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרק צדפות בבקבוקמרק צדפות בבקבוק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלב-חמאה, בטמפרטורת החדר.חלב-חמאה, בטמפרטורת החדר.397דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קלופים עגבניות איטלקיות, קצוץ דק ומיצים שמורותקלופים עגבניות איטלקיות, קצוץ דק ומיצים שמורות1צלעצלע סלרי, קצוץ דקצלע סלרי, קצוץ דק170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.דקר ללא עור או פילה בקלה, לחתוך לחתיכות 1 אינץדקר ללא עור או פילה בקלה, לחתוך לחתיכות 1 אינץ1חתיכות טופי הית' ברפלפל אדום מרוסקפלפל אדום מרוסק591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשרי יבששרי יבש1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרנורה שומר קטן, cored דק חתוךנורה שומר קטן, cored דק חתוך23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה קצוצה שטוחהפטרוזיליה קצוצה שטוחה6שיני שום - 4 מרוסק, 2 טחוןשיני שום - 4 מרוסק, 2 טחון1קטןפלפל ירוק, קצוץ דקפלפל ירוק, קצוץ דק12 כפיות אבקת שוםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל, קצוץ (אודותבצל, קצוץ (אודות85דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.צדפות מעושנות, מנוקזות וקצוצותצדפות מעושנות, מנוקזות וקצוצות6שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.shelled שרימפס, deveined ו לרבעים, פגזים שמורותshelled שרימפס, deveined ו לרבעים, פגזים שמורות7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרטיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #412 כפיות אבקת שוםרוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו
לשגשג פינו גריג ' יו