מרק שש עשרה שעועית
זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים מרהיב ציון של 24%. מתכונים דומים: שש עשרה דקות בוריטוס בקר ושעועית, שש עשרה דקות בוריטוס בקר ושעועית, ו שש עשרה תבלינים עוף מעושן.
הוראות
מניחים בצד מנות תיבול משעועית. מיין שעועית ושטוף במים קרים.
מכניסים שעועית לתנור הולנדי; מוסיפים מים לכיסוי ב -2 אינץ'. מביאים לרתיחה; מרתיחים 2 דקות.
מסירים מהאש; מכסים ומניחים לעמוד במשך 1 עד 4 שעות או עד שהשעועית מתרככת.
מסננים ושוטפים שעועית, זורקים נוזלים.
הוסף תוכן של מנות תיבול שעועית, בצל, שום, מלח, אבקת צ ' ילי, פלפל, רוטב פלפל, עלה דפנה ומים. מביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 2-1 / 2 עד 3 שעות או עד שהשעועית רכה.
מוסיפים עגבניות ומיץ לימון. מבשלים, לא מכוסים, עד שהם מחוממים. מחק עלה דפנה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. התווית הצהובה של ווב קליקוט ברוט עם שקית מתנה איזותרמית עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 70 דולר לבקבוק.
![ווב קליקוט צהוב תווית ברוט עם שקית מתנה איזותרמית]()
ווב קליקוט צהוב תווית ברוט עם שקית מתנה איזותרמית
התיק האיזותרמי השומר על בקבוק תווית צהובה קר עד שעתיים. את מתנה מושלמת כמו זה מאוד תכליתי ויכול להיות מקופל ונשא בתיק שלך!בית שמפניה נשפט בסופו של דבר על איכות הברוט הלא עתיק שלו. זה בייצור של יין כזה כי האמנות האמיתית של מיזוג שמפניה מגלה את עצמה.זוהי אמנות שבה בית ווב קליקוט מצטיין. התווית הצהובה של ברוט שלנו משקפת את הכרמים המעולים שבבעלותנו ואת האופי העקבי של סגנון הבית שלנו.הדומיננטיות של פינו נואר מספקת את המבנה שהוא כל כך טיפוסי קליקוט, בעוד מגע של פינו מיוניר מסכם את התערובת. שרדונה מוסיפה את האלגנטיות והעדינות החיוניות ביין מאוזן לחלוטין.