מרק תאילנדי Pad יכול להיות רק אסיה מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 633 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. אם יש לכם נבטי שעועית, שרימפס, צ'ילי עין ציפורים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור סתיו. מתכונים דומים: פודלים תאילנדים, פאד תאילנדי צמחוני עם Zoodles, ו ספגטי סקווש פאד תאילנדי עם עוף-Paleo.
הוראות
1
מביאים את המרק ואת קליפות שרימפס לרתיחה במחבת רוטב גדולה, להפחית את החום, מבשלים מכוסה במשך 10 דקות מסננים את המוצקים מן המרק ולחזור לחום.בינתיים, להכין את שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את שאלוט, שום, תרכיז תמרינדי, רוטב דגים, סוכר, צ ' ילי ופטריות למרק ומבשלים במשך 10 דקות.בינתיים מבשלים את האטריות לפי ההוראות ומחלקים בין 4 קערות.
ריזלינג, Chenin Blanc, ו Gewurztraminer הן אפשרויות נהדרות עבור תאילנדי. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Selbach אוסטר מוזל ריזלינג Kabinett. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.