מרק תירס העוף ההולנדי הטוב ביותר בפנסילבניה
מרק תירס עוף הולנדי פנסילבניה הטוב ביותר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 48 גרם חלבון, 37 גרם שומן, ובסך הכל של 626 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 473 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. גשו לסופר וקנו סלרי, אגוז מוסקט טחון, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגוז מוסקט אוכמניות כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -30 דקות. זה מושלם עבור סתיו. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 59%. הציון הזה מוצק. נסו פאי עוף הולנדי בפנסילבניה, פאי עוף הולנדי בפנסילבניה, ו לחמניות תה הולנדיות בפנסילבניה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול על אש בינונית, שלבו עוף, מים, בצל, סלרי, מלח, אגוז מוסקט ופלפל. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים 2 שעות, הוספת מים לפי הצורך, עד עוף הוא רך מאוד.
מוציאים את העוף מהמרק. מקררים עוף ומרק.
כאשר השומן מתמצק על פני המרק, מוציאים מהמקרר ומסירים שומן. מרק שנותר צריך להיות שווה בערך 2 1/2 ליטר.
הסר תירס מהקלחים על ידי פיצול גרעינים לאורכם בעזרת סכין חדה וגירוד תירס מהקלח.
שלב מרק ותירס בסיר גדול על אש בינונית והביא לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עד שהתירס רך, 10 עד 15 דקות.
בינתיים מניחים שתיים מהביצים בסיר קטן ומכסים במים קרים. מביאים לרתיחה ומיד להסיר מהחום. מכסים ונותנים לביצים לעמוד במים חמים למשך 10 עד 12 דקות.
מוציאים מהמים החמים, מצננים, מקלפים וקוצצים. הניחו בצד.
קוצצים בשר עוף מקורר ומוסיפים למרק.
בקערה בינונית מקציפים את הביצה שנותרה עד לקבלת צבע בהיר. מקציפים קמח וחלב עד לקבלת תערובת חלקה. זרוק את הבלילה בכפיות חלקיות למרק חם להכנת כופתאות קטנות (1/4 -1 / 2 אינץ'). מבשלים תוך ערבוב מתמיד במשך 2 עד 5 דקות, עד שהכופתאות שומרות על צורתן וצפות אל פני השטח. מערבבים פנימה ביצה מבושלת שמורה.