קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות14
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק תירס העוף ההולנדי הטוב ביותר בפנסילבניה

מרק תירס העוף ההולנדי הטוב ביותר בפנסילבניה
מרק תירס עוף הולנדי פנסילבניה הטוב ביותר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 48 גרם חלבון, 37 גרם שומן, ובסך הכל של 626 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 473 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. גשו לסופר וקנו סלרי, אגוז מוסקט טחון, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגוז מוסקט אוכמניות כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -30 דקות. זה מושלם עבור סתיו. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 59%. הציון הזה מוצק. נסו פאי עוף הולנדי בפנסילבניה, פאי עוף הולנדי בפנסילבניה, ו לחמניות תה הולנדיות בפנסילבניה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול על אש בינונית, שלבו עוף, מים, בצל, סלרי, מלח, אגוז מוסקט ופלפל. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים 2 שעות, הוספת מים לפי הצורך, עד עוף הוא רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוציאים את העוף מהמרק. מקררים עוף ומרק.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים
3
כאשר השומן מתמצק על פני המרק, מוציאים מהמקרר ומסירים שומן. מרק שנותר צריך להיות שווה בערך 2 1/2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים
4
הסר תירס מהקלחים על ידי פיצול גרעינים לאורכם בעזרת סכין חדה וגירוד תירס מהקלח.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
5
שלב מרק ותירס בסיר גדול על אש בינונית והביא לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עד שהתירס רך, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
בינתיים מניחים שתיים מהביצים בסיר קטן ומכסים במים קרים. מביאים לרתיחה ומיד להסיר מהחום. מכסים ונותנים לביצים לעמוד במים חמים למשך 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
7
מוציאים מהמים החמים, מצננים, מקלפים וקוצצים. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
8
קוצצים בשר עוף מקורר ומוסיפים למרק.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערךחתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים
9
בקערה בינונית מקציפים את הביצה שנותרה עד לקבלת צבע בהיר. מקציפים קמח וחלב עד לקבלת תערובת חלקה. זרוק את הבלילה בכפיות חלקיות למרק חם להכנת כופתאות קטנות (1/4 -1 / 2 אינץ'). מבשלים תוך ערבוב מתמיד במשך 2 עד 5 דקות, עד שהכופתאות שומרות על צורתן וצפות אל פני השטח. מערבבים פנימה ביצה מבושלת שמורה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)