מרק תפוחי אדמה ביתי
מרק תפוחי אדמה ביתי נטול גלוטן, וצמחוני מרק. מתאים ל-5 מנות. מנה אחת מכילה 103 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. אם יש לך מרק עוף, בצל ירוק, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו מרק תפוחי אדמה ביתי, מחבת בקר ותפוחי אדמה ביתית, ו אפיית הודו ותפוחי אדמה ביתית (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף את תפוחי האדמה, לחתוך לחתיכות גדולות.
מחממים את מרק העוף ותפוחי האדמה לרתיחה בסיר על אש גבוהה, ערבוב מדי פעם עם מזלג כדי לוודא תפוחי אדמה לא מקל על הסיר. לאחר תערובת הוא רותח, להפחית את החום רק מספיק כדי בועות תערובת בעדינות. מכסים ומבשלים כ 15 דקות או עד תפוחי אדמה רכים כאשר פירסינג עם מזלג.
בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, לקלף דק לחתוך את הבצל הירוק. אם יש לך בצל נוסף, לעטוף אותם אטום לאחסן במקרר עד 5 ימים.
כאשר תפוחי האדמה נעשים, להסיר את הסיר מן החום, אבל לא לנקז. לשבור את תפוחי האדמה לחתיכות קטנות יותר עם מחית תפוחי אדמה או מזלג גדול. התערובת עדיין צריכה להיות גבשושית.
מערבבים את החלב, מלח, פלפל, טימין ובצל לתוך תערובת תפוחי אדמה.
חום מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד חם ומהביל, אבל לא נותנים את המרק לרתוח.