מרק תפוחי אדמה וגבינה
מתכון זה מ טעם הבית דורש מים, סלרי, גרגירי חמין עוף וגבינת תהליך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 45%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון מרק תפוחי אדמה גבינה, מרק גבינת תפוחי אדמה, ו מרק גבינת תפוחי אדמה.
הוראות
בתנור הולנדי, שלבו שישה מרכיבים ראשונים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, במשך 8-10 דקות או עד שהירקות רכים. מערבבים סלרי ופלפל אדום; מבשלים במשך 6-8 דקות או עד שהם רכים. הפחיתו את החום לנמוך. מערבבים בהדרגה מיונז עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים גבינות; מערבבים עד להמסה.
מוסיפים פתיתי תפוחי אדמה ופלפל; מערבבים היטב.
מסירים מהאש; תן לעמוד במשך 15 דקות.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז נוצץ הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. הרוינארט ברוט רוז ( חצי בקבוק) עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 56 דולר לבקבוק.
![רוינארט ברוט רוז (חצי בקבוק)]()
רוינארט ברוט רוז (חצי בקבוק)
* היה שינוי אריזה על היין הזה. את תווית בתמונה לא יכול להיות את תווית קיבל.* היין הוא כתום מבריק-צהוב עלה כותרת צבע עם מאוד בסדר, פזרני ומתמשך מוס. האף מאופיין בגרגרים אדומים קטנים, בעיקר דומדמניות. על החיך היין הוא נמרץ ומאוזן היטב. יין משובח, טרי ופירותי עם טאנינים משולבים היטב ורמז לתבלין בגימור הארוך.רוינארט רוז רוז מיוצר מתערובת של 55% פינו נואר ו -45% שרדונה ממיטב הבצירים האחרונים. כל הפירות הם מבכורה קרוס כרמים. לענבים מכרמי האחוזה בסילרי ובברימונט (בית אבות של משפחת רוינארט) מצטרפים ענבים שנבחרו בקפידה מכרמי בכורה אחרים בכרמי קרוס ב סי סווטה דה בלנס וה מונטאן דה ריימס. הענבים לרוינארט נבחרים סל אחר סל במקור, ורק בכורות הבכורה הטובות ביותר משתמשים בקרוס.