מרק תפוחי אדמה וכרוב כפרי
מרק תפוחי אדמה וכרוב כפרי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 509 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קותלי חזיר, יין, קורנית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: מרק כרוב כפרי, מרק כרוב כפרי, ו שעועית, מרק בקר וכרוב.
הוראות
מוסיפים את הבייקון ומבשלים על חום גבוה בינוני עד פריך, 5 דקות.
מוסיפים את הבצל והכרישה ומבשלים על אש נמוכה עד שהתרככו, 10 דקות.
מוסיפים את היין ומבשלים עד כמעט התאדה, 5 דקות.
קשרו את גבעולי הפטרוזיליה, את עלי הקורנית ואת עלי המפרץ בחוט, הוסיפו לסיר יחד עם תפוחי האדמה והמניה. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים עד תפוחי האדמה רכים, 10 דקות.
מוסיפים את הכרוב, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שהכרוב רך, 10 עד 15 דקות יותר. תשליך את צרור העשבים. מערבבים בעירית.
בינתיים, במחבת בינונית, לחמם את הנותרים 2 כפות שמן.
מוסיפים את הלחם והשום ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד קרוטונים הם חום זהוב, 6 דקות; להשליך את השום. מתבלים במלח ומפזרים פטרוזיליה.
מצקת את המרק לקערות עמוקות.
מפזרים עם קרוטונים ומגישים.