מרק תפוחי אדמה עם כיריים איטיים
מרק תפוחי אדמה עם כיריים איטיים יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 353 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-45 דקות. אם יש לך תפוחי אדמה חומים חשיש, בצל, מרק עוף קרטון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 45%. נסו מרק תפוחי אדמה עם כיריים איטיים, מרק תפוחי אדמה עם כיריים איטיים, ו מרק צ'יזי תפו" א איטי עם בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מקם את ספינות הבישול האיטיות של ריינולדס בתוך קערת בישול איטית של 5-6 1/2 - qt. ודא כי אניה מתאים בנוחות על החלק התחתון ואת הצדדים של קערה ולמשוך את החלק העליון של אניה מעל שפת קערה.
בבישול איטי מרופד, מערבבים תפוחי אדמה, בצל, סלרי, מרק ומים.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 6 עד 8 שעות.
בקערה קטנה, מערבבים קמח לחלב; מערבבים לתוך תערובת תפוחי אדמה. הגדל את הגדרת החום לגובה. כיסוי; לבשל 20 עד 30 דקות או עד שהתערובת מתעבה. מערבבים בגבינה עד מומס.
מקשטים מנות בודדות עם בייקון ובצל ירוק.