מרק תפוחי אדמה עם פלפל אדום קלוי
המתכון קלוי מרק תפוחי אדמה אדום ניתן להכין בעוד כ-45 דקות.. מנה אחת מכילה 328 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ו lacto ovo צמחוני מתכון מגיש 4 . זה מושלם עבור חורף. כמה אנשים באמת אהבו את המתאבן הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, בצל, עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מרק תפוחי אדמה עם פלפל אדום קלוי, פלפל אדום קלוי ומרק בטטה, ו סלט תפוחי אדמה עם פלפל אדום קלוי.
הוראות
צלוי פלפלים עד מושחר בכל רחבי: צלי את הפלפלים האדומים על ידי הצבת אותם מעל או מתחת ללהבה פתוחה עד שהם להשחיר על כל הצדדים. (אתה יכול להשתמש גריל, מבער גז cooktop, או תנור broiler.)
מניחים את הפלפלים המושחרים בקערה, מכסים את הקערה עם צלחת, ולתת את קיטור הפלפלים במשך 5 דקות,או עד העורות מרגישים כאילו הם יכולים בקלות להיות החליק.
הסר את הפלפלים מהקערה, לקלף את עורות מושחרים, להסיר את הזרעים. קוצצים את הפלפלים בערך.
מחממים את החמאה בסיר מרק גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל הקצוץ ואת sauté במשך 2-3 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עוד 1-2 דקות, ואז מוסיפים את השום ואת הפלפלים הצלויים הקצוצים. מערבבים היטב ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים את המניה, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום בינוני עד תפוחי אדמה רכים, על 12 עד 15 דקות.
מרק פירה: פירה המרק בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה מאוד. ממלאים את הבלנדר בערך בחצי הדרך עם המרק. התחל את הבלנדר על נמוך ולשמור את היד על החלק העליון, במקרה המכסה רוצה לפרוץ מן האדים עולה. לאחר הכל קצוץ היטב, להפוך את הבלנדר להגדרה הגבוהה ביותר שלה להתמזג עד חלקה, על 1 דקה. אולי תצטרך לעשות את זה בקבוצות.
הוסף קרם, תבלינים: לחזור לסיר נקי להגדיר על אש נמוכה.
מוסיפים את הקרם, מערבבים היטב וטעם.
להוסיף קצת קאיין, מלח ופלפל לפי הטעם.