קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

מרשמלו טבעוני

מרשמלו טבעוני
מרשמלו טבעוני נטול גלוטן,, וטבעוני מתאבנים. והוא יספק כ 48 מנות. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 26 קלוריות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2048 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם תמצית vanillan, קרם של טרטר, אבקת סויה לבודד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו מרשמלו טבעוני שעובד!, מיני בטטה "קדרות" עם מרשמלו טבעוני (שמציעות לחמניה השראה!), ו מרשמלו ביצה נוג (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן 8 על ידי 8 אינץ כיכר תבנית אפייה על ידי ניפוי mochiko על החלק התחתון של המחבת.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2
מניחים ½ כוס המים פתיתי אגר אגר לתוך סיר קטן. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
AgarAgar
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
בסיר, לטאטא יחד סוכר 2 כפות mochiko.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
מוסיפים חצי כוס מים ומקציפים לשלב. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. להפחית את החום ולבשל עוד 5 דקות ברתיחה עדינה, ערבוב מדי פעם כדי למנוע גושים להיווצר.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
בעוד תערובת סוכר ו mochiko הוא בישול ועיבוי, אבקת סויה whisk לבודד, מסטיק xanthan, מסטיק guar, קרם של טרטר, ומלח יחד בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk. מערבבים כוס וחצי של מים. התחל עם מהירות נמוכה עד התערובת משולבת היטב ולאחר מכן להגדיל את המהירות גבוהה, להכות עד תערובת מחזיקה פסגות נוקשות והוא כמעט שולש נפח, גירוד התחתון הצדדים של הקערה מדי פעם, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מסטיק גוארמסטיק גואר
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
כאשר סירופ סוכר כמעט מוכן, להביא תערובת אגר אגר ומים לרתיחה על חום בינוני-נמוך, ערבוב כדי להבטיח פתיתי אגר להתמוסס באופן מלא.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
AgarAgar
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
7
בהדרגה, להתחיל לטפטף סירופ חם במורד הצדדים של דוכן מיקסר קערה ולהמשיך להכות במהירות גבוהה עד מבריק meringue דמוי טופס סרטים עבים, 4-5 דקות. לנצח תמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
לטפטף לאט בנוזל אגר חם ולהמשיך להכות עוד דקה בערך עד עבה מעט אבל עדיין חם.
מרכיבים שתצטרך
AgarAgar
9
מורחים למחבת מוכנה לנפות mochiko על פני השטח. אפשר להגדיר חשוף עד מוצק וקופצני למגע, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
חותכים לקוביות ואבק לחתוך משטחים עם mochiko, מתנער עודף. חנות, קירור, במיכל סגור עד שבוע.