קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

מרשמלו טבעוני

מרשמלו טבעוני
מרשמלו טבעוני נטול גלוטן,, וטבעוני מתאבנים. והוא יספק כ 48 מנות. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 26 קלוריות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2048 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם תמצית vanillan, קרם של טרטר, אבקת סויה לבודד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו מרשמלו טבעוני שעובד!, מיני בטטה "קדרות" עם מרשמלו טבעוני (שמציעות לחמניה השראה!), ו מרשמלו ביצה נוג (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן 8 על ידי 8 אינץ כיכר תבנית אפייה על ידי ניפוי mochiko על החלק התחתון של המחבת.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
2
מניחים ½ כוס המים פתיתי אגר אגר לתוך סיר קטן. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
AgarAgar
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
בסיר, לטאטא יחד סוכר 2 כפות mochiko.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
מוסיפים חצי כוס מים ומקציפים לשלב. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. להפחית את החום ולבשל עוד 5 דקות ברתיחה עדינה, ערבוב מדי פעם כדי למנוע גושים להיווצר.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
בעוד תערובת סוכר ו mochiko הוא בישול ועיבוי, אבקת סויה whisk לבודד, מסטיק xanthan, מסטיק guar, קרם של טרטר, ומלח יחד בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk. מערבבים כוס וחצי של מים. התחל עם מהירות נמוכה עד התערובת משולבת היטב ולאחר מכן להגדיל את המהירות גבוהה, להכות עד תערובת מחזיקה פסגות נוקשות והוא כמעט שולש נפח, גירוד התחתון הצדדים של הקערה מדי פעם, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מסטיק גוארמסטיק גואר
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
כאשר סירופ סוכר כמעט מוכן, להביא תערובת אגר אגר ומים לרתיחה על חום בינוני-נמוך, ערבוב כדי להבטיח פתיתי אגר להתמוסס באופן מלא.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
AgarAgar
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
7
בהדרגה, להתחיל לטפטף סירופ חם במורד הצדדים של דוכן מיקסר קערה ולהמשיך להכות במהירות גבוהה עד מבריק meringue דמוי טופס סרטים עבים, 4-5 דקות. לנצח תמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
לטפטף לאט בנוזל אגר חם ולהמשיך להכות עוד דקה בערך עד עבה מעט אבל עדיין חם.
מרכיבים שתצטרך
AgarAgar
9
מורחים למחבת מוכנה לנפות mochiko על פני השטח. אפשר להגדיר חשוף עד מוצק וקופצני למגע, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
10
חותכים לקוביות ואבק לחתוך משטחים עם mochiko, מתנער עודף. חנות, קירור, במיכל סגור עד שבוע.