קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

משהו מיוחד תפוח פריך

משהו מיוחד תפוח פריך
המתכון משהו מיוחד תפוח פריך יכול להתבצע בערך 1 שעה. אתה מקבל קינוח שמגיש 6. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני לקטו אובו זה יש 356 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-16 היו אומרים שהוא הגיע למקום. לכו לחנות ואספו אגוז מוסקט טחון, אבקת אפייה, סוכר חום ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון של 24%, המנה הזו לא כל כך סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: משהו מיוחד תפוח פריך, גלידה פריכה של אפל למסיבת התפוחים הסתיו שלנו!, ו סלט פקאן תפוחים פריך עם ויניגרט תפוחים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). ריססו צלחת פאי בגודל 9 אינץ ' בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תותחבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מניחים את הקמח, שיבולת השועל המגולגלת, הקוקוס, 1/4 כוס סוכר לבן, 1/4 כוס סוכר חום בהיר, 1/2 כפית קינמון, 1/4 כפית אגוז מוסקט, אבקת אפייה, סודה לשתייה, מלח וחמאה לתוך קערת העבודה של מעבד מזון. דופק כמה פעמים כדי ליצור תערובת שנראית כמו פירורים גסים. מערבבים פנימה את אגוזי המלך.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום בהירסוכר חום בהיר
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
שיבולת שועל מגולגלתשיבולת שועל מגולגלת
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
בקערה גדולה מערבבים יחד את התפוחים, 1/4 כוס סוכר לבן, 1/4 כוס סוכר חום, טפיוקה, תמצית וניל, 1/2 כפית קינמון ו -1 / 4 כפית אגוז מוסקט עד לאיחוד טוב.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך
טפיוקה.טפיוקה.
לשימור,לשימור,
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
יוצקים את המילוי לכלי הפשטידה המוכן; מורחים את הציפוי באופן שווה על המילוי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תותחבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
5
אופים בתנור שחומם מראש עד שהתפוח פריך מבעבע וחום זהוב, 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור

מרכיבים

625אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תפוחים קלופים, cored ופרוסתפוחים קלופים, cored ופרוס01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים6(חוֹרֶף)חמאה לא מלוחה, חתוכה לחתיכות בגודל 1/4 אינץ ' וקפואהחמאה לא מלוחה, חתוכה לחתיכות בגודל 1/4 אינץ ' וקפואה276 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקוקוס מגוררקוקוס מגורר63אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.קינמון טחוןקינמון טחון01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.אגוז מוסקט טחוןאגוז מוסקט טחון2(חוֹרֶף)טפיוקה מיידיתטפיוקה מיידית55אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סוכר חום בהירסוכר חום בהיר27אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שיבולת שועל מגולגלתשיבולת שועל מגולגלת01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס39אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אגוזי מלך קצוציםאגוזי מלך קצוצים50אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סוכר לבןסוכר לבן

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לפריך. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ציפריאני פרוסקו. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
סיפריאני פרוסקו
סיפריאני פרוסקו
ציפריאני בליני הוא הקוקטייל המפורסם בעולם העשוי מעיסת אפרסק לבנה ויין מבעבע ברוט. הוא הומצא בשנת 1948 על ידי ג ' וזפה סיפריאני מבר הארי בוונציה והוא מוגש בכל מקום סיפריאני ברחבי העולם. דרך נהדרת להתחיל כל מסיבה או לקיים עם בראנץ ' של יום ראשון! ציפריאני בליני מציגה ניחוחות אלגנטיים, טריים ופירותיים עם מתיקות מאוזנת ובועות ריחניות. מושלם בכל עת, נהדר כמו אפריטיף.